Local

Mirel Coșan, fostul șofer al CTP care a spulberat o fetiță de 15 ani pe trecerea pentru pietoni, nu a trecut peste șoc, dar încearcă să o ia de la capăt: „M-am reangajat”

Publicat: 23 nov. 2021
Șoferul Mirel Coșan, fost angajat al Companiei de Transport Public Iași
Șoferul Mirel Coșan încă nu a trecut peste șocul suferit în urma accidentului

Fostul șofer al Companiei de Transport Public (CTP) Iași, pe nume Mirel Coșan, a provocat în luna iunie a acestui an un accident în care a fost implicată o fetiță de 15 ani. Fetița care traversa regulamentar a fost acroșată de șoferul autobuzului și a ajuns în stare gravă la spital. Acum, după jumătate de an de la tragicul eveniment, șoferul încă nu a trecut peste șocul pe care l-a suferit în momentul impactului. În momentul accidentului șoferul era sub influența băuturilor alcoolice

Fostul șofer al CTP, pe nume Mirel Coșan, în luna iunie a zdrobit pe trecerea pentru pietoni o fetiță în vârstă de 15 ani. Accidentul a avut loc în zona Dacia. În urma acestui eveniment șoferul a rămas fără loc de muncă. Acesta, în urma accidentului, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mirel Coșan o rămas fără loc de muncă în urma acestui eveniment tragic.

„Acum m-am reangajat la o companie, nu vreau să îi dau numele și nici nu cred că este necesar. Cu toate că m-am reangajat nu am reușit nici acum să trec peste șocul pe care l-am suferit în acele momente grele”, a declarat Mirel Coșan, fost șofer al CTP.

În urma accidentului, șoferul a avut o declarație șocantă

Mirel Coșan, șoferul implicat în tragicul accident de joi, 17 iunie 2021, în urma căruia o fată de 15 ani a ajuns în stare gravă la spital, susține că nu a băut în timpul programului, după ce în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a precizat pentru „BZI” că mânca la volan, iar cu puțin timp înainte de impact s-a aplecat după o bucată de pâine. Șoferul ar fi frânat în ultima secundă, însă fata a fost izbită puternic.

„Deocamdată nu vă pot spune nimic, până nu se rezolvă la Poliție. Nu am băut în timpul programului! Cu o zi înainte am consumat alcool și probabil pentru că nu am mâncat, oboseală, stres, nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat. Totul s-a produs într-o fracțiune de secundă. Nu am observat-o și erau mașini parcate lângă trecere. Fata a trecut foarte rapid și nici nu am apucat să o văd. Aveam două persoane în autobuz, am călcat frâna de a înțepenit autobuzul, dar a alunecat un pic și a lovit-o. Pur și simplu, dacă este să vă spun adevărul, în acel moment m-am aplecat să iau o felie de pâine.

Mâncam o bucată de brânză cu ceapă și cu pâine, că la noi așa se mănâncă, din mers. Când am ridicat ochii, am văzut-o, am călcat frâna și aia a fost”, a declarat Mirel Coșan la scurt timp după producerea accidentului.

Colegii bărbatului de la CTP au fost în stare de șoc după cele întâmplate

Colegii lui Mirel Coșan au fost în stare de șoc după ce au aflat de tragicul incident. Aceștia credeau că bărbatul are probleme familiale.

„Vorbesc colegii, cu toții suntem șocați! El nu era așa, era o persoană veselă, prietenă cu toată lumea, mergea la petreceri, bea ca un om normal, dar nu poți spune că era alcoolic. Nu știm să fi avut probleme cu alcoolul. Ne gândim că are ceva probleme acasă, cu soția. Sunt tot felul de discuții prin garaj, dar nimeni nu știe ce a fost în mintea lui. Nu ne vine să credem! Trebuie să fii foarte atent.

Și noi ne confruntăm cu foarte multe situații, îți sar pietonii în față autobuzului, dar trebuie să fii lucid la volan și atent. A greșit și nu are nicio scuză pentru asta. Ar trebui făcute controale mai riguroase la plecările în cursă, dar vorbeam și cu ceilalți colegi că nu credem că ar fi băut dimineața, pentru că a venit cu mașina personală la muncă. Dimineața s-au mai prins șoferi băuți pentru că miroseau a alcool și eram toți testați. Pe filmările din cabină șoferului se auzea muzica la maximum și probabil era distras de la drum”, au declarat colegii șoferului în urmă cu câteva luni.


Comentarii
  • Nu i iau apararea insa mi sa intamplat si mie ca tineri sa se arunce sfectiv pe trecerea de pietoni eventual cu casti in ureche cand regulamentul spune clar ca trebuie sa te asiguri o zebra nu te poate apara de accident mai ales ca vine sezonul rece

  • Mirel ,cica e consumator moderat de alcool ,fututen gura de alcoolist ce esti ,tu nu ai trecut peste soc ? Dar de victima ce sa mai spunem .Toti soferii care fac transport de persoane si fac accident cu victima din cauza alcoolului merita sa fie la bulau !!!

  • Anonimule…daca ai fi atent la „intentie” asa cum scrie la OUG 195 nu ai mai fi surprins chiar daca unii pietoni au casti in urechi!

  • Mai multe victime are pentru totdeauna pe constiinta Damoc Elena, in prezent angajata la Arensia Exploratori Medicine Bucuresti Romania. Nascuta la data de 1 mai 1993, Elena Damoc obisnuia sa chinuie puii de pisica cand era mica sa le rupa labutele si sa ii inece. Elena Damoc este bruneta si are ochii caprui si tenul inchis la culoare. Elena G Damoc a absolvit scoala 97 din Bucuresti, apoi Colegiul National Sf Sava si UMF Carol Davila, multe dintre examene fiind cumparate cu dare de mita si trafic de influenta facut de mama ei Damoc Liliana. Mama ei Damoc Liliana este profesoara de chimie la liceul bilingv Miegul Cervantes din Capitala. Damoc Liliana este exhibitionista, mergand aproape intotdeauna goala prin casa si pe balcon. Elena Damoc lucrand in calitate de farmacist a furat din stocurile din laborator, si a vandut informatiile din firmele unde a lucrat, concurentilor, fiind interesata doar material de bani, si-ar vinde oricand inclusiv familia, Damoc Elena nu are niciun fel de scrupule. A lucrat ca escorta in Dubai in perioada 2017-2019. A furat datele private de la compania la care lucreaza, printre victimele ei se numara Dana Paula Venter, Bianca Sîrbu, Soare Lorena, Antonia Mercan,
    Diana Iancu, Alexandra Ilinca, Denis-Maria Ștefănescu, Loredana Cristiana Iacob, Cristina Oltean, Veronica Nitu, Cărnuță Bianca, Ioana Irimia, Irina Eftimie si multi altii.

Adauga un comentariu