National

Mirel Mircea Amaritei: Le multumesc tinerilor care au votat

Publicat: 02 nov. 2014

Mirel Mircea Amaritei, candidatul Partidului Prodemo, la alegerile prezidentiale, a declarat, duminica seara, ca sunt nesemnificative exit-poll-urile si le-a multumit tinerilor care, in acest scrutin, au ridicat prezenta la vot.

„In momentul de fata sunt nesemnificative (exit-poll-urile — n.r.) avand in vedere ca din 18.500 de sectii de votare au fost culese informatii doar din 600, maxim 700 de sectii. Urmeaza sa vedem rezultatele clare, dupa numararea voturilor. (…) Am facut si noi, in paralel, niste sondaje si ale noastre arata altfel ca si intentie de vot a celor care urmau sa voteze. Urmeaza sa vedem rezultatele, asta este important”, a afirmat Amaritei.

Despre desfasurarea procesului electoral candidatul Partidului Prodemo a sustinut ca a fost cel mai slab scrutin organizat, subliniind ca are o experienta in acest domeniu de vreo 15 ani.

„Nu stiu daca prost, dar la nivelul cel mai de jos fata de celelalte procese electorale in anii precedenti”, a afirmat el.

Mirel Mircea Amaritei le-a multumit tinerilor, acestia reprezentand segmentul caruia i s-a adresat.

„S-a vazut ca prezenta la vot a fost mai mare in zona urbana, de aceea avem incredere ca tinerii au fost cei care au ridicat aceasta prezenta la vot si electoratul clasic cel din zona rurala nu s-a mai mobilizat”, a mai spus Amaritei, potrivit agerpres.ro.loading...

Adauga un comentariu