Sport

Mirel Rădoi a clacat: „Să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile!”

Publicat: 16 oct. 2020
Selecționerul Mirel Rădoi pare să fi clacat după o nouă înfrângere, cea cu Austria
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a fost ceva mai calm la declarațiile date după meciul România – Austria, scor 0-1, chiar dacă a fost vorba despre a treia înfângere la rând pentru „tricolori”, după cele cu Islanda, 1-2, și cu Norvegia, 0-4. Totuși, a făcut unele afirmatii care dau de înteles că FRF trebuie să caute alt selecționer după finalul meciurilor din Liga Natiunilor.
A părut chiar răutăcios la un moment dat și, chiar dacă nu a folosit aceste cuvinte, a părut un fel de „să vedem dacă va putea face altceva cel care vine după mine!”.

Mirel Rădoi: „Să vină altcineva, care poate să vă satisfacă plăcerile!”

„Dacă voi considera că nu există progres și nu putem îmbunătăți ceva, atunci ar fi mai bine să ne vedem de treaba noastră și să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile!”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

„Deocamdată nu m-am gândit la asta. Așteptăm și meciurile din noiembrie. După aceea putem să ne punem la masă, să vedem care sunt gândurile conducerii, care sunt gândurile mele, dacă e vreun progres, dacă putem continua sau nu! Nu vreau să stau în fața dumneavoastră sau pe acest scaun doar pentru că mă numesc selecționerul României”, a mai spus el.

Rădoi a dat de înteles și la flash-interviu că va pleca de la echipa națională

Afirmatia a fost făcută la câteva minute distanță după ce avusese un discurs aproximativ la fel și la flash-interviul de după meci. Atunci a încheiat un pic altfel:

„Probabil că multă lume o să fie mai fericită”, dar mesajul este cam același.

„Nu știu dacă putem vorbi despre reconfirmare… Până în noiembrie va trebui să vedem care sunt progresele, dacă au existat, iar, după „dubla” din noiembrie, vom vedea cum vor sta lucrurile. Dacă progresul nu va exista, va trebui să ne gândim la altcineva. Probabil că, luna viitoare, foarte multă lume va fi mai fericită! Nu știu! Poate vom câștiga cele 2 partide și lumea va fi fericită…”, a afirmat Mirel Rădoi la flash-interviu.

Adauga un comentariu