Sport

Mirel Radoi continua sa fie suparat pe Gigi Becali: „Rana inca nu s-a inchis” + Ce spune despre plecarea la CSU Craiova

Publicat: 19 apr. 2019

Mirel Radoi e pe lista lui CSU Craiova pentru a-l inlocui la finalul campionatului pe Corneliu Papura, insa selectionerul nationalei de tineret are clauza in contract pentru a pleca de la FRF.

Tehnicianul a vorbit si despre eventuala revenire la FCSB, insa spune ca nici nu vrea sa ia in calcul o asemenea posibilitate: „E greu de vorbit in acest moment de FCSB, ca rana inca nu s-a inchis”.

„Acum ca sa glumim mi-am pus singur aceasta clauza! Nu este foarte mare, este o suma modica daca ma intrebati pe mine si este normal ca Federatia sa ia o suma de bani.

Sunt oltean, in primul rand si asta conteaza. In al doilea rand, mi-am dorit foarte mult sa joc la ei (n.r. la Craiova) si din pacate nu am reusit", a declarat Mirel Radoi pentru Pro TV.

EURO 2019
  Mirel Radoi va merge cu nationala sub 21 de ani la Europeanul din Italia de anul acesta, unde va intalni reprezentativele similare ale Angliei, Frantei si Croatiei. Romania face parte din grupa C a Campionatului European de tineret.

PROGRAMUL GRUPEI C
18 iunie 2019: Romania– Croatia (San Marino, 19:30), Anglia – Franta (Cesena, 22:00)
1 iunie 2019: Anglia – Romania (Cesena, 19:30), Franta – Croatia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franta – Romania (Cesena, 22:00), Croatia – Anglia (San Marino, 22:00)

6 DETALII

  • Se disputa intre 16 si 30 iunie 2019 in Italia
  • Fiecare echipa are dreptul la un lot de 23 de jucatori, dintre care 3 sunt portari; se pot face schimbari pana la startul primului meci, daca acestea sunt cauzate de accidentari
  • Jucatorii trebuie sa fie nascuti dupa 1 ianuarie 1996
  • Din cele trei grupe, doar castigatoarea merge in semifinale plus cel mai bun loc 2;
  • Semifinalistele merg la JO 2020, Tokio: daca una dintre ele este Anglia, care nu are drept de participare (la JO face parte din Marea Britanie), merge si al doilea cel mai bun loc 2
  • Finala se joaca pe Dacia Arena, la Udine


loading...

Adauga un comentariu