Stiri si curiozitati

Mirela, atacata dur de ispita Nicoleta! „N-ai cum sa ai atata tupeu L-ai prins pe barbati-tau cu una, una care are vreo 50 de ani si ceva”

Publicat: 15 apr. 2019

Razboiul rece dintre Mirela Banias si Nicoleta Dragne continua si dupa terminarea show-ului amoros

La inceputul lunii aprilie, Mirela de la Insula Iubirii s-a casatorit, in mare secret, cu alesului inimii sale, cu Florin Tecar, barbatul cu care a inceput o relatie speciala dupa incheierea emisiunii Insula Iubirii.

In mod surprinzator insa, imediat dupa aparitia materialului ca Mirela a devenit doamna Tecar, rivala ei din show-ul amoros filmat in Thailanda, Nicoleta Dragne, a inceput sa arunce cu venin si sa sustina ca afaceristul Florin Tecar ar fi tradat-o inainte de nunta!

Mirela Banias a intrat in colimatorul femeii care i-a ispitit iubitul! ”Cand o aud… sotul meu, care oricum nu este momentan sotul ei”

Mirela Banias a intrat in colimatorul femeii care i-a ispitit iubitul la Insula Iubirii, mai mult este, acum, aratata cu degetul de aceasta ca ar minti in privinta casatoriei. Intr-un live pe adresa ei de socializare, Nicoleta o ataca ironic pe bruneta, sustinand ca ar fi fost inselata de partenerul sau, cu care, culmea, nu ar fi maritata cu adevarat! ”N-ai cum sa ai atata tupeu, n-ai cum…E greu sa nu comentez!  L-ai prins pe barbati-tu cu una, una care are vreo 50 de ani si ceva, tot de acolo din localitate de la tine, una care este mare doamna, caci are un lant mare de cofetarii si in Cluj si in alta parte si este foarte cunoscuta. Il prinzi ca se ”infinge” un pic intr-insa, stie tot Clujul, tot Dejul si ajunge si la Bucuresti, si tu nu zici nimic.

Cand o aud… sotul meu, care oricum nu este momentan sotul ei, dar probabil se va face acea nunta minunata peste o luna, probabil se vor face pozele profesionale tot atunci. Veti vedea ca nu a purtat rochia aceea diafana, una alba sexy, cum v-a spus, a purtat blugi si tricou”, a spus Nicoleta Dragne, care a mai adaugat o serie de ironii la adresa femeiiloading...

Adauga un comentariu