Actualitate

Mirela Oprișor trăiește o adevărată dramă. Cu ce se confruntă Aspirina din Las Fierbinți

Publicat: 17 dec. 2021
Mirela Oprișor trăiește dramă
Chiar dacă pare o persoană mereu veselă, Mirela Oprișor ascunde o mare suferință

Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, pare o femeie fericită, și totuși ea ascunde o mare dramă legat de viața personală. Actrița este împlinită din punct de vedere profesional, fiind o actriță consacrată și foarte îndrăgită. Iar în plan personal, ea formează o frumoasă familie cu Mimi Brănescu, scenaristul serialului Las Fierbinți.

Las Fierbinți este una dintre cele mai interesante producții ale momentului. Serialul favorit al românilor aduce în fața acestora cele mai bune scene, precum și actori profesioniști, cu un umor incontestabil. Printre cei mai iubiți se numără și Mirela Oprișor, cea care îi dă viață personajului Aspirina. Recent, aceasta și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre cea mai mare dramă a vieții sale.

Mirela Oprișor trăiește o dramă în plan personal

În cadrul unui interviu, „ușuratica satului” din Fierbinți și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre ceea ce o apasă. Actrița a recunoscut care este cel mai mare regret pe care îl are și care o apasă mereu. Dezvăluirea a fost una uimitoare, având în vedere că niciodată nu a mai deschis acest subiect. Actrița este o femeie retrasă, căreia îi place să-și țină viața privată departe de ochii lumii.

Mirela Oprișor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mimi Brănescu, scenaristul serialului, cu care are o fiică, Ana Brănescu, în vârstă de 14 ani. Actrița spune că și-ar mai fi dorit să aibă copii, pentru că era pregătită chiar și pentru 3-4 copii. Totuși, se bucură din plin de fetița ei, dar toată viața va trăi cu acest regret.

„Din păcate, acesta va fi regretul vieții mele, că nu am făcut mai mulți copii și nu i-am făcut pentru că nu i-am vrut, ci pentru că nu s-a mai putut. Probabil din această cauză există această frustrare, dar cred că făceam față cu brio și la trei-patru copii. Mi-ar fi plăcut să avem o familie mai mare, dar asta a fost, eu mă bucur enorm de acest copil. A fost un dar pentru noi de la Dumnezeu și mă bucur enorm că o am, Ana e viața mea!”, a declarat Mirela Oprișor.

Ce spune Aspirina din Las Fierbinți despre cariera târzie

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, celebra Aspirina din serialul Las Fierbinți este iubită pentru interpretare ei de mare succes. Culmea, tocmai acest rol a consacrat-o în fața telespectatorilor, deoare ce umorul incontestabil i-a cucerit pe fani și așa a ajuns celebră. Astfel, cariera ei a cunoscut un mare succes după 36 de ani și celebra Aspirina recunoaște că, până atunci, nu a avut încredere în ea și refuza să meargă la probe. Tocmai din acest motiv ea nu are prea multe roluri anterior serialului Las Fierbinți.

Și totuși, mama ei a încurajat-o constant și a ajutat-o să scape de toate frustrările, iar viața ei s-a schimbat radical de atunci. Deși a făcut eforturi, a meritat, pentru că acum a ajuns la un nivel înalt în lumea actoriei.

„Mama este cea care a produs în mine un moment de cotitură, într-o zi. Mi-am spus atunci, după o discuţie cu ea, că trebuie să ies din starea aia de frustrare. Aşa că mi-am făcut poze, le-am trimis pe la castinguri, am început eu să fac ceva concret, căci mi-am dat seama că problema era la mine”, mai spune actrița.

Cât despre colegii din serial, ea are o relație foarte bună în special cu inocenta Gianina, dar și cu Dalida. Totodată, și personajele masculine din planul secund dau un farmec aparte poveștii. Dintre aceștia se remarcă și gospodarul satului, Brânzoi.

Adauga un comentariu