Magazin

Mirela Stoian, declaratie soc! „Nu mai exist! Uitati-ma!”

Publicat: 12 dec. 2014
1

Mirela Stoian sau Lila de la Vacanta Mare a luat o decizie soc: vrea ca lumea sa uite de existenta ei si sa fie lasata sa-si traiasca viata departe de lumina reflectoarelor, chiar si-n conditiile in care celebra trupa care a facut-o celebra s-ar mai reuni vreodata. „Nu ma mai intereseaza nimic! Uitati-ma!”

Au facut furori ani la rand cu Vacanta Mare, unul dintre cele mai de succes proiecte umoristice, iar acum, unii dintre ei aproape ca au disparut de tot din lumina reflectoarelor. Mirela Stoian (Lila), Florin Petrescu (Axinte) sau Ani Cretu (Urinela) sunt doar trei dintre actorii care au cunoscut celebritatea odata cu proiectul Vacanta Mare. Unul dintre fondatori, Mugur Mihaescu isi doreste cu ardoare sa puna pe picioare din nou  show-ul care a facut furori ani la rand, insa nu a primit nicio cerere oficiala din partea niciunei televiziuni. Dar daca s-ar intampla, Lila si Urinel n-ar mai face parte din proiect.

Motivele? Le stiu doar ei. Noi doar amintim ca, in momentul destramarii si plecarii din televiziune, actorii au avut ceva lucruri de impartit intre ei si s-au despartit in termeni nu tocmai amiabili. Mirela Stoian, care a interpretat magistral rolul Lilei, in Leana si Costel, nu mai vrea sa auda de Vacanta Mare, de publicitate, de filme, de promovare, de nimic. Reactia ei, in momentul in care a fost intrebata de trecut, a fost mai mult decat socanta. „Nu am ce sa spun, nu mai exist. Nu ma mai intereseaza nimic! Uitati-ma!”, a spus raspicat Mirela Stoian.

Adauga un comentariu