Cancan ultimă oră

Mirela Vaida a făcut un anunț îmbucurător pentru fani

Publicat: 19 nov. 2019

Mirela Vaida este un om fericit şi împlinit, astfel că a ţinut să împărtăşească cu fanii ei marea bucurie care o încearcă în această perioadă. Frumoasa prezentatoare a dat vestea.

Băieţelul Mirelei Vaida împlineşte şase luni

Mirela Vaida şi-a dorit mulţi copii, iar viaţa a binecuvântat-o cum a ştiut mai bine. Îndrăgita prezentatoare a devenit mamă de trei ori şi este mai împlinită ca niciodată. Unde mai pui că mezinul familiei împlineşte mâine şase luni. Mămica lui, plină de bucurie datorită marelui moment din familia sa, a decis să împărtăşească vestea şi cu fanii săi, chiar în timpul emisiunii, atunci când a prezentat paginile de Facebook şi de Instagram ale ei .

Mirela Vaida este foarte mândră de copiii ei şi are toate motivele, asta pentru că micuţii sunt foarte ascultători şi înţelegători, astfel că vedeta a decis să facă publică bucuria pe care o simte. „Mi-am recăpătat contul după ce mi-a fost spart, acolo unde mai pun eu tot felul de nebunii, pentru că nu exişti dacă nu eşti pe Instagram. Copiii mei, casa mea, familia mea, copilul meu, ce mănâncă, că începem mâine diversificarea, face mâine şase luni”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida şi-a botezat copilul la finalul lunii iunie

A fost petrecere mare în familia Mirelei Vaida şi a soţului său. Aceștia şi-au botezat mezinul în ultima zi din luna iunie. Au fost momente deosebite şi pline de emoţii. Chiar dacă au mai trecut de două ori prin aşa ceva, nicio situaţie nu se compară cu alta, iar totul a fost special.

„Gata! L-am botezat! 🎉🙏🍾 A fost o zi excelentă!!! Vă pup!!! 💖🙏😘 #mirelavaida#mirelaboureanuvaidaoficial #baptism#tudorstefan #family #party #relax”, a scris Mirela Vaida pe reţelele de socializare.loading...

Adauga un comentariu