Cancan ultimă oră

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea a dezvăluit că părinții o numeau „Rai” pe fetiţa ucisă de poliţist

Publicat: 14 ian. 2022
Prezentatoarea mirela Vaida plânge
Prezentatoarea de la Acces Direct, Mirela Vaida, a făcut o dezvăluire de-a dreptul cutremurătoare, fetița ucisă ieri era numită de părinți ”Rai”

O țară întreagă este pur și simplu îngrozită după incidentul de ieri, atunci când, în urma unui accident rutier provocat de un polițist care, potrivit anchetatorilor, nu se afla în misiune, o fetiță în vârstă de doar 13 ani și-a pierdut viața. După moartea sa fulgerătoare, ies la iveală detalii emoționante. Iată de ce toată lumea o alinta ”Rai”!

Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Raisa, o fetiță de doar 13 ani, a fost ucisă ieri, în urma unui accident rutier deosebit de grav, provocat de un polițist.

Mirela Vaida, dezvăluire cutremurătoare, în lacrimi

Prezentatoarea de la Acces Direct, Mirela Vaida, a făcut o dezvăluire de-a dreptul cutremurătoare. Fetița de doar 13 ani ucisă ieri, chiar pe trecerea de pietoni, se numea Raisa. Ei bine, toți apropiații și cunoscuții, rudele, dar și părinții, o strigau ”Rai”.

Acesta era alintul ei. Toată lumea o striga ”Rai” și se pare că, din nefericire, i-a fost un nume predestinat. De ieri, Raisa îi veghează pe cei care au iubit-o chiar din rai. Moartea sa fulgerătoare a adus durere în sufletele a sute de români, uluiți de accidentul rutier.

Raisa era un copil extrem de dorit. A fost primul copil din familie, iar mama sa a depus eforturi pentru a rămâne însărcinată. Ulterior, pe lume a venit și frățiorul ei, în vârstă de 3 ani, care era la grădiniță atunci când a avut loc nenorocirea.

Colega Raisei se află în stare gravă la spital

Deocamdată, fratele mai mic al Raisei se află la niște rude, însă nici nu bănuiește că sora lui mai mare, cu care avea o relație foarte specială, a fost ucisă atunci când nimeni nu se aștepta, când se întorcea de la școală.

Părinții fetei sunt pur și simplu îngenuncheați de durere. Cea pe care o alintau ”Rai” este acum în rai, deși nimeni nu și-ar fi dorit acest lucru. Pe lângă Raisa, și colega ei de clasă a fost accidentată grav în urma impactului devastator.

Cealaltă fetiță se află acum la spital, în stare gravă, după ce a fost lovită puternic la picior.

Camerele de supraveghere amplasate în apropierea locului accidentului au surprins momentul devastator. Pe imagini se vede cum, la un moment dat, cele două fetițe s-au asigurat, uitându-se în stânga și în dreapta.

Ulterior, amândouă au pășit pe trecere și au grăbit pasul atunci când au văzut că se apropie de ele mașina de poliție. Din nefericire, Raisa a pierdut lupta cu viața.

Adauga un comentariu