Cancan

Mirela Vaida a pierdut primele doua sarcini. Nicio femeie nu trebuie să treacă prin aşa ceva…

Publicat: 25 nov. 2020

Chiar daca acum este o mămică fericita alaturi de soț și copiii ei, îndrăgita vedetă a avut parte de suferință în trecut. Putini stiu că Mirela Vaida a pierdut primele doua sarcini.

Pentru ea nu a fost o experimență deloc ușoară, dar a căutat să învețe din acest  necaz. Credința în Dumnezeu avea să o ajute să treacă mai departe, iar acum este mama a trei ingerași de copii.

Mirela Vaida a pierdut primele doua sarcini

Mirela Vaida se poate considera o femeie împlinită! Vedeta este căsătrită de 11 ani cu soțul ei Alexandru, alături de care are doi băieți și o fetiță. Viața însă nu i-a fost tot timpul ușoară și a lovit-o acolo unde a durut-o mai tare. Artista și-a dorit foarte mult să devină mamă, dar, din păcate, a pierdut primele două sarcini. Nu a fost deloc o experiență ușoară, dar a căutat să învețe din acest necaz.

Înainte că Mirela Vaida să o aducă pe lume pe Carla, vedeta a avut parte de o experiență neplăcută. A rămas însărcinată și nimic nu i se părea mai frumos, doar că a pierdut o sarcină și apoi încă una. Nu a fost deloc ușor, dar a înțeles că Dumnezeu o pregătește pentru ceva mult mai frumos. Și așa a fost, Mirela a dat naștere fiicei sale Carla, apoi lui Vladimir și micuțului Tudor.

” Eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate.

În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie  foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri. ” , a declarat Mirela Vaida pentru revista VIVA.RO.

Dumnezeu a ajutat-o să treacă peste acest episod

Mirela Vaida a dat dovadă de foarte multă putere când a ales să treacă peste acest episod cumplit. Mai mult, vedeta spune că a înțeles că nu a fost vorba de vreo problemă medicală, ci așa a fost destinul. Credința în Dumnezeu a ajutat-o să devină mamă pentru 3 îngerași.

 „Devine şi mai mare dragostea pentru copii şi dorința de a avea o casă plină după ce tu nu poți să duci două sarcini. Corpul selectează natural ce e sănătos  pentru  tine şi ce  nu.  Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul.

M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel.” , a mai adăugat vedeta.

Mirela Vaida își mai dorește un copil

Deși visul i s-a îndeplinit și se bucură de micuții ei, Mirela Vaida își dorește încă o fetiță. După discuții avute cu soțul ei, Alexandru, vedeta susține că peste 2-3 ani nu este exclus să mai facă un copil, o fetiță.

„Noi nu am renunțat la idee, dar ne dăm seama că e un pic cam greu, mai ales acum, pentru că şi cel mic e încă destul de mic, abia are un an şi jumătate. Poate peste vreo 2-3 ani să mai facem o fetiță, dar nu ştim ce vă mai fi atunci. Teoretic, ne mai dorim o fetită şi eu, şi soțul meu, şi copiii îşi mai doresc o surioară.

Practic, hai să vedem ce se întâmplă cu lumea, cu noi, să putem să muncim în continuare, să le asigurăm copiilor un nivel de trai, fiindcă pentru noi al patrulea copil nu mai înseamnă o povară, nu ne-ar lua pe neaşteptate această veste, dimpotrivă, ar fi o mare bucurie. Dar mai avem încă 3 şi sunt mici, de aceea poate i-aş mai lăsă un pic să crească şi, poate, peste vreo 2-3 ani n-aş spune nu. Iar dacă vă fi aşa, cu siguranță veți fi primii care află.” , a declarat Mirela Vaida pentru sursa citată.

Adauga un comentariu