Actualitate

Mirela Vaida a ratat revenirea pe micul ecran. Despre ce emisiune este vorba

Publicat: 12 iun. 2019

Mirela Vaida se afla in concediu de crestere a celui de-al treilea copil, insa producatorii TV au luat-o in calcul pentru diverse proiecte. Vedeta a fost la un pas de a reveni pe micul ecran, din toamna, la Antena 1, insa nu a fost si cu succes.

Mirela Vaida este fanul emisiunii "Te cunosc de undeva!", pe care o urmareste cu placere acasa. Nu o data ea s-a regasit, ca invitat special, in platoul show-ului. Cum are o voce buna si se pliaza pe diverse genuri muzicale, producatorii si-au dorit-o in echipa concurentilor de la "Te cunosc de undeva".

"E un program de divertisment la care de mult visez. De la primul sezon am fost cooptata in echipa, dar din pricina emisiunii ‹‹Mireasa pentru fiul meu››, care avea un program foarte riguros si foarte incarcat, nu am putut sa ma duc. Dupa care inca de vreo cateva ori mi s-a propus sa fac parte din echipa acestei emisiuni, dar a ramas Simona Gherghe insarcinata si a trebuit sa o inlocuiesc la ‹‹Acces Direct›› si nu s-a putut", a dezvaluit Mirela Vaida pentru Libertatea.

Oferta de la Antena 1 pentru acelasi format TV a reaparut in aceasta vara, semn ca producatorii chiar si-o doresc pe Mirela la "Te cunosc de undeva!". Vedetei i-a suras ideea, insa lucrurile s-ar fi complicat foarte tare in viata ei daca ar fi acceptat oferta. Prin urmare, cum nu a reusit sa se sincronizeze cu filmarile, proaspata mamica nu va aparea din toamna, in prime time, la Antena 1, cand incepe un nou sezon "Te cunosc de undeva".

"Cred ca este a patra oara cand am incercat sa facem echipa si nu am putut, pentru ca ei au inceput deja filmarile, iar copilul meu este prea mic. Trebuia sa angajez o bona care sa vina cu mine pe platoul de filmare, fiindca se filmeaza de multe ori de dimineata pana noaptea, iar eu il alaptez pe Tudor. Mirela Vaida alaturi de cei trei copii Mi-ar fi placut foarte mult sa fac parte din aceasta echipa. Ne-am gandit, ne-am rasucit, sigur ca am pus si eu niste conditii, pentru ca baiatul meu are doar doua luni… Mi-ar fi placut, dar nu s-au aliniat planetele nici de data asta", ne-a spus proaspata mamica.loading...

Adauga un comentariu