Cancan

Mirela Vaida, afectată de moartea lui Dumitru Stroie. „Sunt tristă și revoltată…”

Publicat: 21 dec. 2020
Mirela Vaida
Prezentatoarea tv Mirela Vaida

Cunoscuta prezentatoare tv Mirela Vaida este foarte afectată de moartea artistului Dumitru Stroie, în urma unui accident rutier. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct îl cunoștea personal pe tânărul artist popular care a sfârșit atât de tragic.

Mesaj cutremurător în mediul online, după moartea artistului Dumitru Stroie! Artistul popular s-a stins din viață la numai 30 de ani. Extrem de afectată, Mirela Vaida a transmis un mesaj în mediul online, imediat după producerea tragediei.

Mirela Vaida este afectată de moartea lui Dumitru Stroie

Doliu în lumea muzicii populare, după ce artistul Dumitru Stroie a murit în urma unui accident rutier. Vestea tragică a șocat pe toată lumea, inclusiv pe Mirea Valida, care se pare că îl cunoștea personal pe cântăreț. Pe rețelele de socializare, vedeta a scris câteva rânduri despre tragedie.

Vestea că Dumitru Stroie s-a stins din viața la o vârstă atât de fragedă a surprins pe toată lumea! Chiar și prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a transmis un mesaj pentru cel pe care îl considera ca un membru din familie.

„Viața e scurtă! Grăbiți-vă să iubiți! Așa spunea Baciul Sibian, Dumitru Stroie!! Acesta era mesajul lui de pe pagina de facebook! L-am întâlnit la deschiderea magazinului său cu produse tradiționale dintr-un complex comercial, fix pe 1 Decembrie!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Artistul avea o afacere cu produse tradiționale

Cu eforturi mari, interpretul de muzică populară a reușit să își deschidă o afacere, alături de soția lui. Din păcate, acesta nu s-a putut bucura pentru foarte mult timp de aceasta, pentru că, s-a stins din viață într-un accident de mașină în data de 18 decembrie. Dumitreu Stroie a ost spulberat de un TIR pe DN7, după ce ar fi adormit la volan.

„Mă invitase la deschidere, era emoționat, alături de soția lui, că a reușit să deschidă, cu mari sacrificii, cu multe datorii în bănci, și își dorea să îi meargă!! A murit în accident de mașină, când se întorcea cu marfa pentru magazin! Nu am cuvinte… sunt tristă și revoltată… Era așa de tânăr! Erau așa de frumoși împreună! Dumnezeu să te ierte, Baciule… 😔”, a continuat Mirela Vaida.

Cine a fost Dumitru Stroie

Dumitru Stroie a fost solist în grupul de muzică populară „Junii de la Jidvei”. Avea doar 30 de ani. Stroie a murit în timp ce se îndrepta către București, unde ducea marfă pentru magazinul său. Familia sa deține în Capitală mai multe magazine cu produse tradiționale din Mărginimea Sibiului.

Dumitru Stroie s-a născut în localitatea Jina din judeţul Sibiu. Pe pagina sa de Facebook, pe care o are împreună cu soția sa, Stroie a susţinut constant tradițiile și folclorul românesc. Ultima postare, cu o zi înainte de tragedie, este un colaj cu colinde de Crăciun.

Însă nu doar Mirela Vaida este afectată de moartea lui Dumitru Stroie, ci și alți artiști au transmis mesaje de condoleanțe familiei acestuia…

Adauga un comentariu