Funny

Mirela Vaida, APEL DISPERAT! „Cred ca l-am pierdut definitiv…

Publicat: 07 oct. 2019

Prezentatoarea Mirela Vaida s-a trezit cu contul de Instagram spart in aceasta dimineata. Vedeta Antenei 1 a primit mai multe mailuri in care era avertizata ca s-a activat o alerta de securitate privind contul ei. Realizatoarea emisiunii „Acces direct” a cerut ajutorul fanilor, caci vrea sa isi recupereze pagina.

Mirela Vaida nu mai detine controlul contului ei de Instagram

Vedeta se teme ca s-ar putea posta in numele ei si i-a atentionat pe urmaritori sa nu dea curs mesajelor care vor aparea. Si alte vedete s-au mai trezit cu astfel de situatii, iar hackerii cereau de multe ori bani in numele lor pentru cauza umanitare false. Vaida avea peste 250.000 de urmaritori pe contul de Instagram.

„Buna dimineata, ca rea a fost deja! Un “binevoitor” mi-a spart contul de instagram azinoapte si mi-a sters toate datele, pozele, postarile! Nu mai am acces la cont si cred ca l-am pierdut definitiv! Eram aproape 250.000 de prieteni acolo! E posibil ca in viitor sa se posteze in numele meu diverse chestii si sa se ceara sume de bani!”, a scris Mirela Vaida, conform spynews.ro.

Prezentatoarea de televiziune vrea sa isi recupereze pagina

„Nu am idee cum as putea sa il recuperez! Am primit o gramada de mailuri de la security sistem dar nu mai stiu daca sunt reale sau trimise tot de la hackeri. A mai trecut cineva prin asta? Ce as mai avea de facut? Multumesc mult!”, a mai spus Mirela Vaida.loading...

Adauga un comentariu