Cancan

Mirela Vaida, atacată de Antoanela Grigoraș. Decizia judecătorilor

Publicat: 18 iun. 2021
Mirela Vaida atacata in studioul de la Acces Direct, chiar in live
Mirela Vaida a rămas cu traume în urma atacului cu bolovan, dar și pentru că primește mesaje de amenințare

Mirela Vaida s-a întâlnit cu agresoarea ei în instanţă. De ce? Pentru că prezentatoarea TV a contestat ordonanța prin care dosarul de tentativă de omor a fost clasat. Totul din cauza unui incident din primăvara acestui an. Reamintim că, atunci, o femeie dezbrăcată a pătruns în studioul de la Acces Direct, cu un bolovan în mână. Mirela Vaida a fost atacată cu el, iar dacă nu s-ar fi ferit, ar fi fost lovită în plin de către Antoanela Grigoraș.

Săptămâna viitoare urmează ca prezentatoarea să se vadă iarăşi cu agresoarea ei, Antoanela Grigoras, pentru că fiecare să-şi spună versiunea în fata judecătorilor. Așadar, este posibil ca toată situața să fie lămurită în zilele următoare.

Mirela Vaida, atacată în studio, în direct

În timp ce citea de pe promper, emisiunea fiind chiar la început, vedeta TV a fost speriată de o femeie în pielea goală, care ţipa şi voia să arunce înspre ea cu un bolovan. Mirela Vaida a fost într-adevăr atacată de Antoanela Grigoraș, dar, din fericire, a avut prezență de spirit şi s-a ferit la timp. Şi colegii i-au sărit în ajutor, imobilizând-o pe agresoare.

„Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere. A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct, potrivit Spynews.

Mirela Vaida a rămas cu traume după atac

Din câte se pare, Antoanela Grigoras fusese externeta recent de la Spitalul de Boli Psihice Alexandru Obregia. Incidentul, trauma cauzată, dar şi mesajele de ameninţare, au pus-o pe Mirela Vaida în gardă.

„Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului.
Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, spunea Mirela Vaida după atac.

Cine este Antoanela Grigoraș

Din câte se pare, la organizarea atacului, agresoarea a avut un complice, şi anume o femeie pe nume Lămâia Stănescu. Cele două ar fi făcut un live la sfârşitul anului 2020, pentru a cere bani de la diverse persoane.

„Puteți să-mi trimiteți 350 de lei? N-am bani cu ce să mă duc la București. Îmi iau un telefon. Sunt necăjită. Nu am pe nimeni. Dacă puteți să-mi dați un dar de la Dumnezeu. Mama mea a murit, tatăl meu trăiește. N-am telefon, n-am bani cu care să mă duc la București”, spunea Antoanela Grigoraș pe rețelele de socializare la finalul anului trecut.

Tot în perioada următoare, Mirela Vaida va fi supusă la o intervenție chirurgicală. În urmă cu 20 de ani a mai trecut o dată prin această situație, dar atunci operația nu a avut succes.

Iată cum arată Lămâia Stănescu:

Adauga un comentariu