Cancan

Mirela Vaida, copleșită de tristețe a izbucnit în lacrimi la Acces Direct

Publicat: 07 feb. 2021
Mirela Vaida in platoul Acces direct
Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1

Îndrăgita prezentatoare a izbucnit în lacrimi în cadrul interviului impresionant pe care Marcela Fota și sora acesteia, Mariana Ionescu Căpitănescu, au acceptat să i-l ofere. În acele clipe extrem de emoționante, Mirela Vaida le-a transmis câteva gânduri pozitive și le-a îndemnat să rămână puternice pentru copiii lor. Vedeta Antenei 1 speră că Marcela Fota va învăța curând să trăiască fără soțul ei; bărbatul s-a stins la finalul anului trecut, după ce a suferit un infarct

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi la “Acces Direct”

Copleșită de tristețea care se putea citi pe chipurile celor două surori și, totodată, durerea care li se simțea în voce, Mirela Vaida a început să plângă în cadrul ediției de astăzi de la “Acces Direct de Weekend”.

“Un moment extrem de greu. În cariera mea de prezentator am prezentat mereu subiecte grele, dar acesta este și pentru mine un moment extrem de greu de gestionat ca mamă, ca femeie, ca soție. Le cunosc pe aceste artiste, le știu familia și este foarte greu să duci doar în plan profesional toată această confesiune. Vă doresc din tot sufletul putere să mergeți mai departe alături de copiii voștri, multă sănătate și să aveți parte doar de lumină”, le-a spus prezentatoarea colegelor ei de breaslă Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu în timp ce îi tremura vocea.

Marcela Fota, detalii dureroase din ziua morții fulgerătoare a soțului ei

Prezentă în platoul emisiunii “Acces Direct”, Marcela Fota a împărtășit câteva dintre momentele-cheie petrecute în ziua de 28 decembrie, cea în care soțul ei a suferit un infarct în timp ce se afla într-un birou de copiat acte din Craiova. Ei au plecat cu mașini separate și s-au sunat de mai multe ori decât o făceau în mod normal. Într-una dintre discuțiile purtate la telefon, solista de muzică populară i-a spus că are un bărbat frumos și sexy.

“Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întots singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală.

M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a declarat artista azi, la “Acces Direct”.

Soțul Macelei Fota avea 47 de ani, iar în cadrul interviului, ea a povestit cu durere în glas cum i-a spus fiului lor despre tragedie.

Adauga un comentariu