Cancan ultimă oră

Mirela Vaida, despre „scandalul Vulpița”: „Să lăsăm falsa pudoare!”

Publicat: 18 feb. 2020

„Acces Direct” a fost lider de audiență pentru a patra săptămână consecutiv. Mirela Vaida reacționează prompt și menționează că, pe cât de hulită este această emisiune, pe atât de urmărită este, fapt confirmat de statistici.

Cifrele spun totul, iar emisiunea „Acces Direct” a fost, din nou, lider de audiență. Cu toate că mulți nu recunosc că o urmăresc și tot mai mulți critică apariția Vulpiței în cadrul emisiunii, cifrele arată o cu totul altă realitate.

„Cum ar zice un vecin: ‘Păi, ce-am făcut, mă, nene, mă… Iar ne-am uitat?? ‘ Iar am fost lideri de audiență? E de-a ‘râsu-plânsu’! E clar că ne așteaptă încă o săptămâna cu ‘Vulpița’! Este incredibil căt de mediatizată și de hulită, dar și de urmărită, este această emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisă Vulpița, și Viorel! Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un ‘amantlâc în serie’. Telenovela a început! Restul a venit de la sine!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Prezentatoarea susține că nici ea nu și-a dat seama până la acest moment motivul pentru care aceste personaje, Vulpița și Viorel, au frapat publicul, cert este că numele acestora stau pe buzele tuturor. Toată lumea comentează cazul și urmărește cu sufletul la gură ce anume se mai întâmplă în relația dintre cei doi.

„Nu am înteles nici până azi de ce aceste personaje au electrizat publicul, de ce au devenit un ‘caz national’, comentat de toată lumea! E clar că, dacă de mai bine de o lună, peste 2 milioane de telespectatori, uneori chiar 3 milioane, privesc cu sufletul la gură această poveste, ea va continua! Eu nu pot decât să le mulțumesc telespectatorilor că au înțeles că povestea trebuie privită în ansamblul ei. Este povestea reala de viață a unui cuplu din cel mai sărac județ al UE, fără educație și fără loc de munca, asistat social, dar care se confruntă cu probleme de familie, des întalnite și la case mai mari!”, a mai spus Mirela Vaida.

 

Adauga un comentariu