Cancan

Mirela Vaida este de nerecunoscut. Vedeta s-a lăsat pe mâna stiliştilor şi este complet transformată

Publicat: 30 oct. 2020

În ultimele fotografii postate pe o reţea de socializare, Mirela Vaida este de nerecunoscut. Vedeta s-a lăsat pe mâna stiliştilor şi este complet transformată. Stiliştii şi make-up artiştii au transformat-o pe moderatoarea de la Acces Direct în Madonna. Reacţiile fanilor au apărut şi ele la scurt timp după postarea imaginilor pe contul oficial de Instagram al vedetei.

Mirela Vaida este de nerecunoscut. Vedeta s-a transformat în Madonna

Vedetă de televiziune Mirela Vaida a realizat o şedinţă foto în care a încercat să o întruchipeze pe diva muzicii pop, Madonna.

Mirela Vaida a dat publicităţii, pe contul său de Facebook, mai multe imagini de la şedinţa foto pe care a realizat-o.

Reacţiile fanilor au apărut şi ele la scurt timp după postarea imaginilor pe contul oficial de Instagram al vedetei. Prezentatoarea Acces direct a primit o mulţime de comentarii frumoase din partea celor care o urmăresc pe reţeaua de socializare.

Toţi cei care au văzut imaginile s-au arătat încântaţi de felul în care a arătat Mirela Vaida la şedinţa foto.

Vedetă a îmbrăcat ţinute frumoase, alese cu grijă, iar părul şi machiajul au fost impecabile.

În urmă cu 20 de ani debutam în televiziune! ? Adică, în toamna anului 2000 concurăm la emisiunea “Ploaia de Stele” de la TVR, un fel de “Te cunosc de undeva” al zilelor noastre! Am ajuns în finala naţională datorită personajului pe care îl interpretăm: MADONNA! Azi am primit, absolut ca o coincidenţă, provocarea de a “deveni” un pic din Madonna, prin stil, atitudine, hair şi make-up! Mulţumesc stilistei Szanto Eniko şi lui Adrian Perjovschi pentru implicare, dar şi întregii echipe foto şi make-up care mi-au făcut ziua senzaţională!! Cum a ieşit? a spus vedeta pe reţeaua de socializare.

Mirela Vaida este căsătorită şi are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulţi ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viaţă al vedetei de televiziune este foarte discret şi stă departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre acesta într-un interviu în care a dezvăluit şi cu ce se ocupă soţul ei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoana public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida în cadrul unui interviu.

Gala Oamenilor de Succes. Mirela Vaida s-a numărat printre premianţi

În cadrul evenimentului festiv Gala Oamenilor de Succes, care a avut loc în Bucureşti, Mirela Vaida s-a numărat printre premianţi iar bucuria a fost împărtăşită cu fanii ei de pe reţelele de socializare. Internauţii au acuzat-o că premiul este luat pe spatele Vulpiţei şi al lui Viorel.

Mirela Vaida s-a numărat printre premianţii “Galei Oameni de succes”, iar cu acest prilej a împărtăşit bucuria cu fanii ei, pe Instagram. A primit numai felicitări, dar, totuşi, cineva a tras-o de urechi, spunând că premiul este luat pe spatele Vulpiţei şi al lui Viorel.

Cea de-a patra ediţie a galei a avut loc marţi, 22 septembrie, la Lagoo Events Snagov. Acolo, au fost recunoscute meritele unor personalităţi din diferite domenii de activitate, televiziune, sport, medicină, muzică sau business. Mirela Vaida a luat premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune. În ultima jumătate de an, Vaida a fost protagonista telenovelei Viorel şi Vulpiţa, de pe Acces Direct, în care soţii Stegaru din Blăgeşti ajunseseră, de la sărăcie, mari vedete.
Adauga un comentariu