Din lumea filmului

Mirela Vaida s-a «intepat» in platou cu cea care o va inlocui pe Rocsana Marcu la Agentia Vip

Publicat: 01 sept. 2017

Mirela Boureanu Vaida are o noua colega de trust, dar spiritele par sa fie incinse intre ele. De cand Rocsana Marcu a plecat de la Agentia Vip, alta vedeta la noi ii va lua locul in platou, unde va prezenta alaturi de Adriana Bahmuteanu si Cristi Brancu.

Surpriza pregatita pentru telespectatori de catre Antena Stars este nimeni alta decat Bianca Sarbu. Iar pentru a-i familiariza pe privitori cu vedeta, ea a fost invitata in emisiunea GashkaMare. In platou a fost prezenta Mirela Boureanu Vaida, iar intre cele doua au iesit scantei, la un moment dat.

Vezi si Scandal urias intre Maria Constantin si Saveta Bogdan! Cantareata de muzica populara l-a avertizat pe Marcel, iar blonda a luat foc!

Mai mult in gluma decat in serios, simtindu-se neglijata intrucat gazda, Pepe, ii punea intrebari numai Mirelei, Bianca Sarbu a spus: „Mie nu imi convine ca m-ati bagat cu ea in emisie. Mi-a luat tot caimacul! Trebuia sa intru singura”.

Din fericire, Mirela a inteles ca este vorba despre o gluma ca intre colege de trust, si i-a raspuns in aceeasi nota: „Ia uite, bai, frate, nu are omul loc de mine”.

Pentru Bianca Sarbu nu este prima colaborare cu trustul Intact, intrucat ea fost concurenta la emisiunea „Te cunosc de undeva”.loading...

Adauga un comentariu