Cancan

Mirela Vaida se teme de Amalia Bellantoni? Ce spune fosta concurentă Chefi la Cuțite despre prezentatoarea Acces Direct

Publicat: 06 mai 2022
Mirela Vaida se teme de Amalia Bellantoni Ce spune fosta concurentă Chefi la Cuțite despre prezentatoarea Acces Direct
Mirela Vaida ;i Amalia Bellantoni sunt protagonistele celui mai nou scandal din showbiz-ul autohton

Mirela Vaida se teme de faptul că Amalia Bellantoni ar putea să-i ia locul la cârma emisiunii Acces Direct, potrivit spuselor fostei concurente Chefi la Cuțite. Totodată, participanta la show-ul culinar a mai precizat că prezentatoarea TV ar avea și probleme în căsnicie. Amalia Bellantoni consideră că Mirela Vaida are o problemă personală cu ea mai ales pentru faptul că insistă mereu pe viața de familie.

De câteva zile a izbucnit un nou scandal în showbiz-ul autohton care le are în prim-plan pe Mirela Vaida și Amalia Bellantoni. În prezent, fosta concurentă a celebrului show culinar de la Antena 1 se află într-un conflict de proporții cu prezentatoarea emisiunii Acces Direct, iar replicile dure ale celor două au atras atenția publicului. Și totuși de la ce a izbucnit conflictul dintre cele două?

Mirela Vaida se teme de Amalia Bellantoni?

Amalia Bellantoni a ajuns pentru prima dată în atenția publicului autohton după ce a participat la emisiunea culinară „Chefi la Cuțite”. După participarea la faimosul show de televiziune, blondina a fost invitată la mai multe emisiuni, una dintre ele fiind cea prezentată de Mirela Vaida.

Acum, prezentatoarea de la Acces Direct este acuzată că se comportă foarte urât cu Amalia Bellantoni, care este constant invitată în emisiune, pentru a dezbate şi comente diverse subiecte. În urmă cu câteva zile, prezentatoarea Mirela Vaida s-a enervat foarte tare şi a dat-o afară din platou pe Amalia Bellantoni. În replică, fosta concurentă a show-ului culinar a făcut declarații jignitoare la adresa Mirelei Vaida. Ba chiar a spus că vedeta TV se comportă urât cu ea de frică, pentru că ar putea deveni prezentatoarea Acces Direct.

„Eu nu m-am certat cu nimeni. Ea este cea care, de fiecare dată când mă duc în emisiune, mă împunge. Eu sunt oaspete, comentator, deci mă duc ca să comentez cazurile prezentate de emisiune. Ea nu este comentator, ea este moderator, deci trebuie să modereze, nu să își spună părerile. Doar că orice aș comenta, ea îmi taie vorba, nu am voie să spun nimic. Cu siguranță are o problemă personală cu mine, nu e prima dată când face asta.

Când mă duc acolo nici măcar nu salută, este foarte prost educată… Ea are o problemă personală cu mine pentru că insist mereu pe viața de familie, pe respectul pe care trebuie să îl aibă, reciproc, soții între ei. Ea întotdeauna dă în mine, spune că am disperat-o cu «amore», chestiuni din astea.

O deranjează prezența mea pentru că, din câte am înțeles, din ceea ce mi s-a spus, lumea crede că locul ei va fi luat de mine. Eu nu am nicio informație în acest sens, mie nu mi-au zis așa ceva cei de acolo. Pe mine mă cheamă în emisiune producătorii, insistă să vin, și consider că ea se manifestă așa pentru că îi este frică de mine”, a dezvăluit Amalia Bellantoni.

Ce spune Amalia Bellantoni despre problemele Mirelei Vaida

Totodată, fosta participantă a emisiunii Chefi la Cuțite a insinuat că Mirela Vaida ar avea anumite probleme de familie. Mai precis, Amalia a spus că Mirela și-ar neglija soțul în ultima vreme, acordând toată atenția celor trei copii pe care îi are. Însă fosta concurentă a celebrei emisiuni culinare consideră că acest lucru este total greșit.

„Cred că viața ei de familie, cea de acasă, că de aici pleacă toate chestiunile astea, nu este la nivelul dorit. Iar eu când spun că femeia este responsabilă, dar și bărbatul, atunci când unul dintre parteneri fuge, apare problema. Ea spune că atunci când ai trei copii și au febră nu o mai interesează de bărbat. Dar este greșit, trebuie să ai grijă și de el. Că dacă nu îi dai de mâncare va mânca în altă parte. Oricât ar fi de înțelegător, dacă nu ai grijă de el, îl dai deoparte, știi cum e, caută o ciorbă caldă”, a mai spus Amalia Bellantoni.
Adauga un comentariu