Stiri si curiozitati

Miriam Eugenia Soare, umilita intr-un spital din Germania: Am zacut ca un caine

Publicat: 01 feb. 2019

Jurnalista Miriam Eugenia Soare a murit, joi seara, dupa ce s-a luptat o vreme buna cu un cancer de plamani. Insa, inainte de a se stinge din viata, nu i s-a curmat deloc suferinta, ba chiar unii au avut grija sa fie umilita intr-un spital din Germania.

Aflata in orasul Hamburg, a facut febra mare, trupul fiindu-i slabit din cauza chimioterapiei. Timp de 7 ore a zacut cu o perfuzie in mana pe holul spitalului, rugand medicii sa ii dea un medicament care sa ii scada febra, potrivit Romania TV.

Miriam Eugenia Soare a fost umilita intr-un spital din Germania

„Sper ca pana la moarte sa nu mai ajung vreodata in Germania. Nu mai vreau nici limba sa o aud, nici calmul lor sa-l mai vad, vreau sa uit ca am trecut vreodata pe aici. Am stat de la ora 15:48 pana la 23:10, cu febra 39, la camera de garda, la urgenta unuia dintre cele mai mari spitale din Hamburg, rugandu-ma de ei sa-mi faca un antitermic intravenos. Si asta in conditiile in care am cancer pulmonar. Am zacut ca un caine cu perfuzia in vena pe holul spitalului”, a scris Miriam Eugenia Soare.

Jurnalista, in varsta de 54 de ani, se afla la tratament la o clinica din Hamburg, acolo unde incerca sa invinga boala. De asemenea, aceasta a fost tratata necorespunzator, medicii administrandu-i un antibiotic pentru raceala cand ea avea metastaze. De asemenea, inainte de a pierde lupta cu boala, Miriam Eugenia Soare a scris un mesaj, care se poate gasi pe pagina sa de Facebook.

”Am plecat. Am facut-o aseara, in liniste”

„Am plecat. Am facut-o aseara, in liniste. Nu stiu cum va fi lumea fara mine. Si nu voi sti niciodata. Dar drumul meu a fost pana aici. Va las in urma pe toti, prieteni, cunostinte, mai putin prieteni si dusmani.

Fiecare ati fost in viata mea cu un scop. Si celor mai multi, va multumesc pentru asta. Am fost in viata multora dintre voi.

Si imi place sa cred ca tot cu un scop. Si voua va multumesc pentru ca m-ati primit. Am trait intens, cat pentru o suta de vieti. Si mai mai fi trait tot atatea”, a scris jurnalista.loading...

Adauga un comentariu