National

Miron Mitrea, AVERTISMENT pentru colegii sai pesedisti

Publicat: 15 sept. 2014

Deputatul Miron Mitrea le-a spus colegilor, la Conferinta Judeteana PSD Vrancea, in care i-a avertizat ca sunt prea linistiti si siguri de victorie inaintea alegerilor prezidentiale. El atentioneaza ca nu ar paria pe o reusita in Ardeal, informeaza B1TV.

Citeste si Traian Basescu, atac violent la Victor Ponta: Si-a facut casa la Cornu ca sa spele banii

„Vad, din pacate, la multi colegi din tara, o anumita liniste, ca va fi o formalitate in 2 noiembrie, avem candidat bun, este premier, a performat, mergem la alegeri, in turul 1 luam primul loc, turul 2 castigam indiferent de contracandidat. Eu am mai vazut aceasta atmosfera in partid, aceasta incredere fara limite ca orice s-a intampla castigam”, a spus deputatul.

Citeste si Ponta ii da replica lui Basescu: Nu stie sa munceasca si atunci face galagie

Mitrea a spus ca partidul nu va castiga peste tot si ca nu ar paria pe o victorie in Ardeal.

„Chiar daca Vrancea va castiga turul 2 de departe, probabil spre 60%, fiecare vot in plus din Vrancea va conta. Nu vom castiga peste tot, entuziasmul colegilor din Ardeal ca Iohannis este sas si nu il voteaza lumea, sa il uitam. Capacitatea noastra ca si partid sa castigam in Ardeal exista, dar nu e foarte solida, nu as paria pe ea, as paria pe un efort facut de colegii mei din Ardeal, dar fara sprijinul din Sud si Moldova, nu stim sa castigam alegerile”, a mai spus deputatul PSD.

Citeste si Victor Ponta, consiliat in campanie de strategul care a lucrat pentru Barack Obamaloading...

Comentarii
  • La Vrancea avem experienta cu Referendumul. Atunci s-a votat pe ruptelea mai ales dupa ora 19, cand, vezi Doamne, toti turistii se adunasera, DUMINICA seara pe plaiurile mioritice. Au fost 4-5 comune unde prezenta la vot a fost de 160-212%.
    Deh, turismul in zona se face mai cu seama duminica seara, nu ca in toata tara (exceptii: Gorj, Teleorman, Mehedinti), cand la acea ora doar turistii intarziati nu sunt in drumul; spre casa.
    Stie Mos Manivela unde bate!!!

Adauga un comentariu