Sport

Miscari de trupe la Steaua. Cojocaru pleaca in Italia, vin Jakolis, Stancioiu si Moke

Publicat: 31 aug. 2016
1

Finantatorul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, a anuntat marti ca portarul Valentin Cojocaru a fost transferat în schimbul sumei de 1 milion de euro la Crotone, grupare nou promovata în primul esalon al Italiei unde mai evolueaza un alt jucator român, Adrian Stoian.

„Cojocaru pleaca în Italia, la Crotone. Pleaca pe un milion de euro. 250.000 de euro acum si înca 750.000. Bine, 750.000 de euro daca ramân în Divizia A (n.r. – Serie A) si ramâne al lor. Daca nu, atunci ni-l da înapoi. Eu vreau sa fac fotbal la Steaua, nu gradinita. Daca la gradinita vin parintii si îl cicalesc, atunci din copilul ala nu mai iese nimic. Baiatul (n.r. – Valentin Cojocaru) e cuminte, taica-su zicea ba ca nu îl baga MM, ba ca are cineva ceva cu el. Doar parintii lui Cojocaru si ai lui Hamroun vor sa vorbeasca mereu cu mine, dar ce sa vorbeasca ei cu mine? Ei nu sunt barbati în toata firea?”, a spus Becali la postul Digi Sport.

Cojocaru este al doilea jucator vândut de Steaua în ultimele zile, dupa Nicolae Stanciu, mijlocas cedat la Anderlecht Bruxelles pentru 9,8 milioane de euro. În locul lui Valentin Cojocaru, Steaua îl va achizitiona pe portarul Eduard Stancioiu de la ASA Târgu Mures. De asemenea, gruparea ros-albastra l-a transferat si pe croatul Antonio Jakolis, de la CFR Cluj.

„Ne-am înteles cu Steaua pentru transferul lui Jakolis, am semnat actele, totul e rezolvat. Si jucatorul a semnat contractul, deci de azi este al Stelei”, a spus Muresan.

Întrebat daca suma pe care a platit-o Steaua pentru fotbalistul croat este de 350.000 de euro, Iuliu Muresan a raspuns: „Nu pot sa vorbesc despre sume, eu nu am facut asta niciodata. Dar va dati seama ca suma ne-a multumit din moment ce am fost de acord cu transferul. Pe noi ne ajuta acesti bani din transferuri, nu consideram ca este o pierdere pentru club”.

În vârsta de 24 de ani, Antonio Jakolis a mai evoluat înainte de a ajunge la CFR Cluj la cluburile NK Sibenik, Dnepr Dnepropetrovsk, Krivbas Krivoi Rog, Hajduk Split, Mouscron si NK Zadar. Conform afirmatiilor finantatorului Gigi Becali, Steaua intentioneaza sa il transfere si pe mijlocasul Wilfred Moke (FC Voluntari).

Adauga un comentariu