Sport

Mister total! Cu ce echipa va semna Sapunaru?

Publicat: 23 iul. 2013
1

Fundasul Cristian Sapunaru, care a cerut conducerii clului Elche un ragaz de cateva zile pentru a-si convinge sotia sa fie de acord cu transferul sau în Spania, a refuzat duminica oferta gruparii din Alicante, informeaza cotidianul La Verdad. Potrivit sursei citate, Sapunaru „a renuntat la oferta de a semna cu Elche, dupa ce sotia sa nu a dorit sa paraseasca România”.

„Ieri, comisia sportiva a clubului Elche a primit raspunsul fotbalistului: acesta va ramane în tara sa”, mentioneaza La Verdad. În schimb, cotidianul Marca noteaza ca oficialii clubului Elche cred în continuare ca Sapunaru îsi va putea convinge sotia si va accepta oferta gruparii spaniole.

Saptamana trecuta, jurnalul Informacion a scris ca Sapunaru nu a semnat un contract cu gruparea Elche, dupa cum preconiza presa spaniola, din cauza sotiei sale, care a dorit sa revina în România „din motive personale”. Fundasul a cerut atunci cateva zile pentru a încerca sa îsi convinga sotia.

În 17 iulie, presa din Spania a scris ca Sapunaru urma sa semneze un contract pe trei sezoane cu Elche. Cristian Sapunaru a evoluat în sezonul trecut tot în Spania, la Real Zaragoza, pentru care a disputat 29 de partide si a marcat doua goluri.
Totusi, Cristian Sapunaru nu a ales înca viitoarea destinatie, desi nu duce lipsa de oferte. Dupa ce i-a lasat pe cei de la Elche în stand by, fundasul a mai primit o propunere interesanta. Presa din Anglia anunta ca jucatorul român este dorit de Crystal Palace si chiar exista deja contacte între fotbalist si club. Formatia antrenata de Ian Holloway este nou promovata în Premier League, însa are planuri mari pentru sezonul viitor.

Daca va accepta propunerea englezilor, Cristian Sapunaru ar putea deveni al 4-lea român din Premier League, dupa Tamas (West Brom), Pantilimon (Manchester City) si Razvan Rat (West Ham).

Adauga un comentariu