Sport

Mister total in jurul accidentarii Cristinei Neagu

Publicat: 28 feb. 2011
1

Dupa sedintele de fizioterapie din Austria, cea mai valoroasa handbalista a lumii va face parte din echipa pentru meciul de duminica, din Liga Campionilor. „Dupa sedintele de presopunctura efectuate în Austria, Neagu a fost adusa la 80 la suta din potential. Medicul recomandat de Ion Tiriac sustine ca e vorba despre o recidiva si ca este destul de serioasa afectiunea, dar se poate trata”, a declarat, pentru Gazeta, un apropiat al echipei Oltchim Ramnicu Vîlcea. Acesta a adaugat ca Neagu va juca în meciul urmator din Liga Campionilor, cel de duminica, cu Itxako Estella.
Alte informatii vin din partea FR Handbal, cea care a intervenit pe langa Tiriac pentru a o ajuta pe Neagu pentru un tratament cat mai eficient. „Neagu s-a întors acasa, a facut doua sedinte de fizioterapie în Austria, iar acum este apta de joc”, a declarat un oficial din conducerea FRH.
În jurul rezultatelor analizelor medicale efectuate de Neagu la medicii recomandati de antrenoarea Anja Andersen pluteste un mister total. „La începutul acestei saptamani se va face o analiza împreuna cu medicii echipei, ca sa se vada care este cea mai buna solutie pentru ca Neagu sa revina la forma care a consacrat-o. Are o problema serioasa la umar”, a fost declaratia Ralucai Covaci, vicepresedintele Oltchimului. Anja Andersen, antrenoarea echipei, îi recomanda handbalistei interventia chirurgicala.
Adauga un comentariu