Magazin

MISTERIOSUL Mr. Pink, CONVINS sa apara in public la inmormantarea mamei Monicai Gabor?

Publicat: 26 aug. 2013

Vestea mortii Veronicai Bulai a cazut ca un traznet asupra celor trei fiicei ale ei, iar in aceste momente de cumplita durere alaturi de Monica, Ramona si Alina Gabor stau persoane apropiate care incearca sa le consoleze.

Se pare ca pana si Mr. Pink, misteriosul iubit miliardar al Monicai Gabor si-a anuntat prezenta la inmormantare. „Mr. Pink este asteptat maine la inmormantare, mi-a zis Monica. In fond, el a fost cel care a acoperit toate cheltuielile de inormantare”, a declarat nasul de botez al Ramonei Gabor, cea mai mica dintre surorile Gabor, potrivit libertatea.ro.

Desi nu a cunoscut-o pe Veronica Bulai, partenerul MOnicai a tinut sa-si exprime condoleantele pentru tristul eveniment printr-o coroana, pe a carei panglica statea scris: „Regrete eterne pentru un suflet nobil. Din partea lui Mr.Pink”

De cate ori a avut ocazia, fosta doamna Columbeanu l-a ridicat in slavi pe al sau iubit, insa el nu a vrut niciodata sa isi arate fata si sa adreseze doua cuvinte lumii intregi, pentru a ne da seama cel putin ca exista.

A facut-o totusi, de curand, pentru publicatia Arabian Business, unde a vorbit despre inceputurile sale in afaceri. Tot in acest interviu a explicat si motivele acre il determina sa nu vrea sa se afiseze. “Nu vreau sa apar si nu o voi face niciodata. Cu cat esti mai discret cu atat esti mult mai fericit. Pur si simplu nu este potrivit pentru mine sa fiu in centrul atentiei” a mai adaugat iubitul Monicai Gabor. Ramane de vazut daca greaua pierdere suferita de iubita lui il va convinge sa se arate in public…loading...

Adauga un comentariu