Titlurile zilei

Misterul continuă în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! În cele opt ore de agonie a fost schimbată de haine de către soț. „I-a spus că îi este rău”

Publicat: 14 mai 2020

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se află în continuare în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Misterul accidentului pe care l-a suferit este în continuare de actualitate. În noaptea în care s-a produs accidentul, artista a fost schimbată de soț de haine. Mai mult decăt atât, aceasta i-ar fi spus lui Codrin Nicoară că se simte rău

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se află în stare critică internată la Spitalul de Neurochirurgie, iar medicii sunt în continuare rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. Legat de accidentul artistei, s-au țesut fel de fel de variante, care mai de care mai mult sau mai puțin realiste. Accidentul Mariei Macsim Nicoară a ridicat semne de întrebare anchetatorilor încă de la început. Un accident casnic nu este tratat cu atât de mult interes de către anchetatori, asta dacă nu există suspiciuni. Până în acest moment, soțul mezzosopranei, Codrin Nicoară, este martor în dosarul penal deschis în acest moment în REM pentru tentativă la omor. În orice moment, calitatea bărbatului în dosar se poate schimba, însă, pentru a se întâmpla asta, trebuie ca anchetatorii să aibă dovezi clare, care să arate că Nicoară a agresat-o într-un fel sau altul pe soția sa.

Maria Macsim Nicoară „părea binedispusă”

Reporterii BZI au discutat cu mai multe persoane din anturajul soților Macsim-Nicoară, inclusiv cu avocatul lui Codrin Nicoară, cu Andrei Hoga. Cel din urmă a ținut să precizeze că soțul mezzosopranei este extrem de afectat de toate cele întâmplate.

„Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară.

Soțul artistei a precizat în fața anchetatorilor că în ziua în care s-a petrecut accidentul el s-a întâlnit cu un amic, iar soția sa a plecat la părinți. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că Maria Macsim Nicoară s-ar fi întors acasă spre seară, unde s-ar fi întâlnit cu soțul ei. Ar fi discutat, iar din spusele lui Codrin Nicoară, aceasta părea chiar „binedispusă”.

Și-a schimbat soția de haine

Avocatul lui Codrin Nicoară a precizat că după ce soții au schimbat câteva cuvinte, Codrin a mers la culcare, undeva în jurul orei 21:00. Ulterior a auzit un zgomot și și-a găsit soția pe jos, după ce ar fi căzut pe scările interioare. Asta s-ar fi întâmplat în jurul orei 23:00. Găsindu-și soția căzută și observând urme de vomă la capătul scărilor, Codrin Nicoară ar fi așezat-o pe un pat și i-a purtat de grijă până spre dimineață.

„Domnul Nicoară a ajutat-o să se așeze pe pat. Acolo a mai vomitat, din câte am înțeles, de căteva ori”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Nicoară.

Din câte se pare, Codin Nicoară și-ar fi schimbat cel puțin o dată soția de haine, în timpul celor opt ore până când la casa lor din Aroneanu a ajuns un echipaj medical.

I-a spus de mai multe ori că îi este rău

După ce ar fi căzut pe scări și ar fi fost ajutată de soț să ajungă în pat, mezzosoprana i-ar fi spus acestuia de mai multe ori că se simte rău. Codrin Nicoară ar fi supravegheat-o, iar spre dimineață și-a sunat mama, care este medic, pentru a-și da o părere. Când mama lui Codrin Nicoară a ajuns în vila din Aroneanu, starea de sănătate a Mariei Macsim Nicoară era critică. Atunci a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Codrin Nicoară ar fi precizat că nu și-a dat seama de gravitatea situației, de aceea nu a sunat după ajutor mai repede. Codrin Nicoară a crezut că soția sa nu s-a lovit prea tare în urma căzăturii și a crezut că se simte rău din cauză că a consumat alcool. Cert este că, până acum au fost audiați Codrin Nicoară, mama acestuia și mai multe persoane, printre care și vecini. Ancheta este în plină desfășurare, iar reporterii BZI vă vor ține la curent.
Adauga un comentariu