Stiri si curiozitati

Misterul INFIORATOR al acestei mumii – VIDEO

Publicat: 08 ian. 2015
3

Misterul infiorator al fetitei mumificate care deschide ochii este departe de a fi dezlegat pentru toata lumea. Parerile raman impartite, unele voci sustin ca este un semn divin, iar altele sunt convinse ca este doar o iluzie optica.

Rosalia Lombardo, o fetita de doi ani moarta in 1920, si al carei cadavru este pastrat intr-o manastire din Sicilia a devenit celebra in toata lumea sub pseudonimul „Mumia care clipeste”. Copila s-a stins in urma unei pneumonii, iar tatal sau a fost cel care si-a dat acordul ca trupul sau sa fie conservat.

Vezi si Enigma unei mumii a fost dezlegat dupa 5.000 de ani

In ciuda numeroaselor speculatii, sunt multi cei care merg sa vada minunea, mai ales ca trupul Rosaliei nu a suferit transformari. Imaginea ei este infioratoare, spun vizitatorii manastirii din Sicilia.

Specialistii au explicat cum este posibil ca micuta sa fie vazuta cand cu ochii inchisi, cand cu cei deschisi, potrivit a1.ro.

„Este o iluzie optica, produsa de lumina care intra prin geamul lateral si care se schimba pe parcursul zilei”, a explicat el recent. ”Nu sunt complet inchisi si nici nu au fost vreodata”, a explicat antropologul Dario Piombino-Mascali.
Adauga un comentariu