Stiri si curiozitati

Misterul semnalelor ritmice neobisnuite descoperite de Nikola Tesla

Publicat: 24 feb. 2014
3
In vara anului 1899, in timp ce statea singur in laboratorul sau din Colorado Springs, Nikola Tesla a observat o serie de semnale ritmice neobisnuite. Omul de stiinta tocmai descoperise semnalele radio cosmice, pe care le-a interpretat ca fiind o incercare de comunicare a formelor de viata inteligente de pe alte planete, scrie antena3.ro.

Vezi si Descoperirea UIMITOARE a lui Nikola Tesla 

Ulterior, Tesla a descris experienta in felul urmator: “Am avut sentimentul ca am fost primul om care a auzit salutarile unei planete catre alta”.
Vezi si Profetiile lui Nikola Tesla despre viitorul omenirii
In anul care a urmat, Tesla a fost rugat de Crucea Rosie sa prezica cele mai mari posibile realizari ale omului in secolul care urma.
Scrisoarea de mai jos a fost raspunsul omului de stiinta:
“Catre Crucea Rosie Americana, New York
„Retrospectiva este glorioasa, perspectiva e inspiratie. Multe pot fi spuse despre ambele. Dar o idee imi domina mintea. Asta – celor care sunteti cei mai buni, cei mai dragi – este pentru cauza voastra nobila.
Am observat actiuni electrice, care pareau ca nu pot fi explicate. Oricat de indepartate si nesigure erau, ele mi-au oferit convingerea puternica si stiinta ca toate fiintele umane de pe Glob, formand un tot, isi vor intoarce privirile catre bolta cereasca, cu un sentiment de iubire si respect, incantati de vestea extraordinara: “Fratilor! Avem un mesaj dintr-o alta lume, necunoscuta si indepartata. Mesajul spune: unu…doi…trei…”
Craciun 1900
Nikola Testa”
 

Adauga un comentariu