News Flash:

Mita electorala a deputatului Oajdea, sanctionata de Biroul Electoral

6 Noiembrie 2012
1700 Vizualizari | 3 Comentarii
Daniel Oajdea
Excursiile religioase oferite de deputatul PP-DD Daniel Oajdea in campania pentru parlamentare au fost sanctionate de Biroul Electoral Judetean Iasi. Ieri, BEJ Iasi a admis contestatiile depuse de contracandidatii lui Oajdea pe colegiul Dacia - Alexandru legate de actiunile electorale oferite de actualul deputat. Atat Maria Aldea (ARD), cat si Sebastian Tataru (PER) au depus contestatie la BEJ cu privire la actiunea parlamentarului din partidul lui Dan Diaconescu. BEJ a sanctionat faptul ca Oajdea a inceput sa distribuie pliante electorale pe raza colegiului Dacia - Alexandru - Mircea - Galata.

"Prin sesizarea adresata acestui birou la data de 04.11.2012, d-na Aldea Maria, candidat pentru un mandat de deputat din partea ARD in Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 9 lasi, a invederat faptul ca un alt candidat a carui candidatura a fost inregistrata pentru acelasi colegiu electoral, respectiv d-l Oajdea Vasile Daniel, si-a inceput in fapt campania electorala prin distribuirea de pliante la apartamentele din raza teritoariala a colegiului nr. 9. Acelasi aspect a fost adus la cunostinta Biroului Electoral de Circumscriptie si prin sesizarea adresata de d-l Tataru Gica Sebastian, candidat pentru un mandat de deputat din partea PER in Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 9 lasi, solicitandu-se luarea unor masuri impotriva candidatului Oajdea Vasile Daniel", au mentionat cei de la BEJ.

"Avand in vedere pliantele atasate sesizarilor inregistrate la Biroul electoral de circumscriptie judeteana nr. 24 lasi sub nr. 58/04-11-2012 si nr. 60/05.11.2012, inscrisuri care prin continut si mesaj sunt de natura a fi circumscrise unor actiuni specifice campaniei electorale, fara insa ca ele sa poata fi incluse in categoria unei tombole cu scopul de a determina alegatorii sa voteze sau sa nu voteze, in sensul Deciziei BEC nr. 6D/25.10.2012. Admite sesizarea formulata de d-na Aldea Maria, candidat pentru un mandat de deputat din partea ARD in Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 9 lasi. Admite sesizarea formulata de d-l Tataru Gica Sebastian, candidat pentru un mandat de deputat din partea PER in Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 9 lasi. Constata incalcarea prevederilor art. 7 alin. 2 din legea 35/2008 de catre d-l Oajdea Vasile Daniel, candidat pentru un mandat de deputat din partea PP-DD in Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 9 lasi", au decis membrii BEJ Iasi. 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

excursiile religioase parlamentare bej iasi maria aldea contestatie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Acelasi Eu  | #284896
Votaţi PP-DD;Mincinoşi
tu alegator  | #284946
votati-l pe excrocul de Ojdea sa v-a mai faca o bodega imputita.E campionul minciunilor.
bunica  | #285037
Dar micii si berea dati de Nichita in Copou ca sa fie ales din nou primar de ce nu i-ati oprit?sSi tricourile rosii la culoare?
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2853 (s) | 24 queries | Mysql time :0.149186 (s)