Sport

Mitea revine in fotbal dupa doi ani

Publicat: 04 iul. 2013
1

Nicolae Mitea mai face o încercare în fotbal si va juca în liga secunda, sub comanda fostului sau antrenor de la juniorii lui Dinamo, Ionut Chirila. Mitea este noul jucator al Concordiei Chiajna, întelegandu-se cu ilfovenii la insistentele lui Chirila, potrivit Digisport. Tehnicianul a fost cel care l-a descoperit la Dinamo.
„A ajuns la capat de linie si mai are un singur tren. Si trenul acela sunt eu, iar el stie bine chestia asta. E o vorba, acum ori niciodata, eu cred ca îl pot face din nou sa joace fotbal. Mitea e un talent imens al fotbalului românesc si cred ca, la 28 de ani si la ceea ce se joaca în România, mai poate spune multe în 2-3 ani de zile”, a spus Ionut Chirila.
Si Mitea a oferit primele reactii dupa ce s-a înteles cu Chiajna: „Îi multumesc lui Ionut Chirila ca mi-a întins aceasta mana si ca are înca încredere în mine. Îmi doresc sa revin cat mai repede fizic, sa nu dezamagesc si sa am din nou forma care am avut-o în trecut. Indiferent de situatia, de liga în care va evolua Concordia, voi ramâne aici. Nu se mai pune problema banilor, ci doar sa-mi revin”. Mitea a jucat ultima oara la Petrolul, dar s-a despartit de echipa antrenata de Rachita la acea vreme dupa doar cateva luni.

Adauga un comentariu