Sport

Mitica Dragomir: „Puscaria l-a ucis pe Jean Padureanu!”

Publicat: 02 ian. 2017
1
Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dupa decesul lui Jean Padureanu, ca „puscaria l-a omorât” pe fostul conducator al clubului Gloria Bistrita, luându-i „cinci-sase ani din viata”. 
 
„Este foarte trist, am pierdut un om care nu a suparat pe nimeni în viata lui. Jean Padureanu a murit sarac, toata averea si-a bagat-o în fotbal si a facut puscarie complet nevinovat (n.r. – în urma dosarului transferurilor). Vedem atâtia care sunt eliberati pentru motive medicale, dar Jean Padureanu a facut puscarie desi era foarte, foarte bolnav. Puscaria l-a omorât, i-a luat cel putin 5-6 ani din viata. El a suferit enorm, pentru ca a pierdut toti banii si a fost bagat si la puscarie nevinovat”, a spus Dragomir pentru AGERPRES. 
 
Întrebat care este adevarul din spatele zvonurilor conform carora Jean Padureanu a înfiintat „Cooperativa”, un sistem complex de trucare a meciurilor din Liga I, Dragomir a raspuns: „Eu îl cunosc de mult timp pe Jean Padureanu, fiecare spune ce vrea, dar de-a lungul timpului au fost multe, multe exagerari în ceea ce îl priveste”. 
 
Fostul presedinte al LPF a adaugat ca fotbalul românesc a pierdut un „gentleman„. „Prin disparitia lui, fotbalul românesc a pierdut un gentleman, un om care nu a jignit si nu a suparat pe nimeni niciodata. Ramânem toti cu o amintire placuta. Padureanu este singurul om pe care l-am cunoscut în viata mea care nu avea un dram de lacomie. Dumnezeu sa-l ierte”, a adaugat Dumitru Dragomir. 
 
Fostul presedinte al clubului Sportiv Gloria Bistrita, Jean Padureanu, s-a stins din viata la vârsta de 80 de ani în Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, unde era internat la Sectia de Oncologie. 
 
AGERPRES
Comentarii
Adauga un comentariu