Eveniment-Social

Miting la Iasi! Multiple mesaje ale protestatarilor! – FOTO/VIDEO

Publicat: 02 feb. 2017

In aceste momente sunt aproximativ 2500 de protestatari in Iasi, in Piata Unirii. Buna Ziua Iasi saluta comportamentul politiei si jandarmeriei locale Iasi! Pentru comportamentul lor exemplar, acestia au primit garoafe in aceasta seara .

Este un protest mai mic decat cel de aseara. Momentan nu exista incindente.

Oamenii au venit cu mai multe pancarte cu mesaje, unele referitoare chiar si la presa locala, si cea nationala.
Sunt nemultumiti probabil de abordarea incorecta a mitingului, si au si de ce. Iasul este cunoscut pentru un ziar local, care NU face cinste iesenilor. Este o fituica locala cu cativa cititori. 

Pentru ca doi protestatari erau beti si deranjau lumea, au fost scosi din multime si amendati, apoi au fost trimisi acasa.loading...

Comentarii
 • Sudistii mitici (oltenii si muntenii) ii cosidera pe moldoveni ca pe o prada usoara, ca pe niste oameni saraci cu duhul pe care ii cumperi cu te miri ce. Miticii din sud urasc visceral Moldova, si in special Iasul. Oare nu ar trebui ca noi, moldovenii, sa revedem clauzele unirii de la 1859? Pana cand va fi Moldova de Vest cea mai saraca si cea mai subdezvoltata regiune din toata Uniunea Europeana? Verificati cate proiecte referitoare la Iasi au anulat ponta si dragnea? Ce investitii se mai fac in zona Moldovei si a Iasului? Comparati cu cat se investeste in Oltenia, Muntenia, chiar si in Transilvania! Cate personalitati iesene au facut sau fac parte din administratia ponta si cea a taranoiului dragnea din teleorman (cu minuscule, ca altfel nu merita)? Moldoveni! Stati stramb si judecati drept toate inechitatile la care este supusa Moldova de Vest si Iasul in special din partea miticilor din sud.

  • Bre, trezeste-te! Moldova si Iasii sunt LA GRANITA UNIUNII EUROPENE. Clujul, Timisoara sint dincolo de munti! Crezi c-o sa vina careva sa investeasca in coasta Rusiei? Puteti sa visati voi mult si bine aeroport de mare capacitate, autostrada, nu’sh ce fabrici nemaipomenite cu locuri de munca… Locul nostru de pe harta nu se modifica! Investitii strategice nu se vor face la Iasi tocmai din acest motiv… Prin urmare nici secretari de stat sau ministri importanti in nici un guvern nu se vor pune, pentru ca „n-au obiectul muncii”! Sansa noastra e sa folosim cu cap ce avem, nu sa destabilizam de-aiurea Moldova.

 • Asistam zilele acestea la manipularea secolului in regia si scenariul primului indignat al tarii, gica contra de romania, care nu poate sa digere infrangerea de la 11 decembrie. Cei care ies zi de zi in piata nu sunt decat cei care au votat opozitia sau nu s-au prezentat la vot. Sa fie sanatosi! In frunte cu marele indignat, cu procesor lent, viseaza la alegeri anticipate si sa-si formeze „guvernul meu”. Probabil se doreste sa mergem la vot pana cand iese cine trebuie. De ce drk nu a-ti iesit la vot, latrailor ? Toate cele bune celor din piata, eu plec la munte in week-end !

 • Presa Mincionasa de la ziarul de iasi de. E una din cauzele haosului din Romania.
  Presa din Romania care manipuleaza lumea in indobitocire.

 • S.I.K.T.I.R. POSTACULE BĂSIST BEȚIV ȘI IOHANIST PENAL CU CASE ! DACĂ AI AVEA MINTE CÂT UN GRĂUNTE ȘI TOT AI ÎNȚELEGE CĂ SUNTEȚI MANIPULAȚI DE MEDIOCRITĂȚILE PNDLISTE ȘI DE RÂNJIȚII USR . PUȚI A CHICHI -RĂU !

 • rusine bai psdistilor din bzi daca va torn in piata va fugaresc gunoaielor.hoooo lasa ca nu scapati voi de DNA.mincinosilor huuuuooo de ce stergeti comenturile si le lasati numai pe ale voastre gunoaielor.strada va castiga si fara voi.

 • Va asteptam cu poza in piatza. Nu ramane nici *** de analize din voi ! 🙂

  P.S. Care imi mai editezi comentariul, iti jur ca-mi fac banner cu BZI si fac publica lista cu angajati BZI.

Adauga un comentariu