National

MITOMANIA INGROAPA ROMANIA – Cum a mintit din nou Premierul

Publicat: 22 iun. 2015

MITOMANIA INGROAPA ROMANIA – Cum a mintit din nou Premierul. Jurnalistul Ovidiu Marincea operat in aceeasi zi si cu acelas diagnostic vine in PLATOUL „Jocuri de putere”.

DE CE SE OPUN TARICEANU si BASESCU STRATEGIEI DE APARARE prezentate de Klaus Johannis,

EXCLUSIV: Cum arata strategia de victimizare a lui Victor Ponta si cum arata planul detaliat pentru discreditarea Presedintelui Johannis si a sotiei sale

In aceasta seara, de la ora 21.00, invitatii lui Rares Bogdan iti arata, la “Jocuri de Putere”, schema propagandei din jurul afacerii “Genunchiul”. Operat in Romania, in aceeasi zi cu Victor Ponta, de aceeasi afectiune, jurnalistul Ovidiu Marincea vine in platou si se alatura demonstratiei. Vei afla de ce nu poate fi crezut premierul cand spune ca a cautat in Turcia linistea exact cand se strangea latul DNA in jurul sau, care este adevarul despre refacerea de 45 de zile si care sunt scenariile preluarii interimatului de catre vicepremierul Gabriel Oprea.

De asemenea, vei descoperi de ce se pozitioneaza Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu in aceeasi tabara apreciind ca Strategia de Aparare propusa de Klaus Iohannis este o greseala. Este adevarat ca presedintele a inclus Mediul, Cultura si Educatia in Strategie ca sa regleze raporturile de forte dintre Controceni si Guvern? Sau vrea Iohannis sa se asigure ca principiul “Stop si de la capat” nu are nicio bresa care poate poate vulnerabiliza Romania?

Raspunsurile in aceasta seara de la Rares Bogdan, Ovidiu Marincea, Ion M. Ionita, Oana Stanciulescu, Oreste Teodorescu si Stelian Negrea la “Jocuri de Putere”, de la 21.00 la 24.00, numai la Realitatea TV!loading...

Adauga un comentariu