Magazin

Mituri despre cazinouri – demascate!

Publicat: 25 mai 2022

De multă vreme circulă nenumărate zvonuri și mituri despre cazinouri, de la jocurile aranjate până la un mit despre nivelul de oxigen. Poveștile ce înconjoară cazinourile sunt în general false și inventate de oameni care adoră să spună povești sau chiar au ponit de la o mică poveste căreia i s-au adăugat atâtea detalii încât nu mai seamănă deloc cu adevărul. Jocurile de noroc sunt populare mai mult în online acum, oamenii preferând să acceseze site-uri precum unibet pentru a se bucura de acestea. Cu toate acestea atmosfera din online nu se poate compara cu aceea dintr-un cazino, așa că hai să vedem care dintre miturile despre cazinouri sunt adevărate și care nu sunt!

Oxigenul în cazinouri

Cazinourile, fiind locuri aglomerate și fără prea multe ferestre, au nevoie de sisteme de aerisire foarte bune, așadar de-a lungul anilor au apelat la diferite tehnologii care să nu transforme șederile în cazino în crize respiratoriil. Văzând aceste sisteme și mașinării oamenii au ajuns la concluzia că proprietarii cazinourilor pompeaza oxigen în ventilații pentru a îi ține treji pe aceștia. Este adevărat acest lucru? Nu, nu este.

Pentru a face un asemenea lucru, cazinourile ar trebui să investească sume uriașe, care le-ar scădea substanțial profiturile. Ar avea nevoie de aparate de oxigen medicale și aparate care să asigure că oxigenul intră cu siguranță în camerele în care oamenii se află. De asemenea, pomparea exagerată cu oxigen ar crește riscurile izbucnirii unui incendiu de proporții uriașe. În Las Vegas există chiar comisii speciale care se asigură că nivelul de oxigen din cazinouri este în limitele normale.

Totuși, în cazinouri nu vei vedea ceasuri. Este mai ușor să pierzi noțiunea timpului atunci când nu ai un ceas în câmpul vizual.

Jocurile aranjate

Probabil mitul jocurilor aranjate este cel mai popular dintre toate. Fie că este vorba de jocul la aparate sau joc de cărți, întotdeauna o persoana își va spune măcar în minte că jocul a fost aranjat. Există organisme guvernamentale care le-ar lua imediat măsuri drastice dacă s-ar întâmpla acest lucru. Același lucru se întâmplă și atunci când vă înregistrați la cazinourile online. Avantajul cazinoului ar trebui privit ca un procent garantat de câștig pentru cazinou sau, în cazul opus, ca un procent garantat de pierdere a pariurilor jucătorilor. Pe termen lung, însă, aceste procente asigură câștigurile sau plățile casei. Pe termen scurt, datorită numeroșilor factori implicați, orice joc are șansa de a învinge șansele; tot ce trebuie să faceți este să îl alegeți pe cel potrivit.

Nu este totul despre noroc

Dacă spui acest lucru insinuezi că nu este nevoie de talent pentru a avea succes la un cazinou. Dacă ar fi așa, turneele de poker ar fi foarte distractive. Nu ar exista jucători care să învețe tot ce este de știut despre jocurile de cazino pentru a le stăpâni. Unii consideră că trebuie să li se schimbe norocul, dar nu este așa. Poți repeta această replică ca pe o mantră de câte ori vrei, dar nu va deveni niciodată mai precisă decât a fost la început. Șansele de a câștiga la al 100-lea pariu sunt aceleași ca la primul. Șansele sunt, ei bine, neobișnuite. Matematica și statisticile, nu gândurile tale iluzorii, determină rezultatul lor. Este la fel ca și cum ai crede că schimbarea locurilor la o masă de poker îți va aduce mai mult noroc. Nu va fi așa: din câte știm, acele cărți mai bune la care sperai sunt împărțite pe locul pe care tocmai l-ai părăsit.

Ilegalitatea număratului de cărți

În ceea ce privește legalitatea industriei cazinourilor, există o serie de mituri care circulă de mult timp, unul dintre acestea fiind acela că numărarea cărților în cazinouri te poate duce la închisoare. Cazinourile nu aprobă numărarea cărților, iar dacă ești prins făcând acest lucru, vi se va cere să plecați (și posibil să nu te mai întorci niciodată). Asta e tot ce trebuie să știi. Poți folosi orice cunoștințe ai, iar cazinoul nu va avea cum să vă oprească.

Să fim clari cu privire la ceea ce nu presupune numărarea cărților: memorarea fiecărei cărți date. În schimb, jucătorii care folosesc această metodă încearcă să memoreze echilibrul dintre cărțile mari și cele mici rămase în pachet. Jucătorii își pot modifica strategia în acest fel: ținând evidența cărților rămase, își pot ajusta mărimea mizei, de exemplu. Dar implementarea eficientă a acestor tactici necesită ani de practică.

Cazinourile online nu te vor plăti dacă câștigi

Încă una dintr-un lung șir de neînțelegeri în cazinouri. Pe internet, există o mulțime de locuri dubioase. Chiar și acele locuri, însă, au modalități mai subtile de a te frauda decât simplul refuz de a-ți plăti câștigurile. Cele mai răspândite sunt tehnicile de amânare. Atunci când doriți să retrageți bani de la un cazinou cu o reputație proastă, aceștia vă pot îngreuna situația cerându-vă în mod repetat să le arăți actul de identitate sau chiar susținând că nu l-ai dat niciodată.

Refuzul de a efectua o plată poate duce, printre altele, la anularea licenței cazinoului. În afară de ramificațiile legale, ia în considerare publicitatea negativă pe care ar primi-o un cazinou dacă ar refuza pur și simplu să plătească unui jucător ceea ce i se cuvine din punct de vedere legal. În era internetului, știri de acest gen se răspândesc ca focul în câteva secunde și niciun cazinou nu ar vrea să își asume acest risc.

Concluzie

Miturile despre cazinouri circulă de mulți ani și vor circula și de acum înainte, cu toate acestea trebuie să ne păstrăm mintea limpede și ochii larg deschiși, pentru că majoritatea acestora sunt false și răspândite ori de cei ce sunt împotriva jocurilor de noroc sau de cei ce au pierdut și acum trebuie să dea vina pe cineva. Dacă mergeți doar in cazinouri cu recenzii bune și doar pe site-uri sigure, nu veți avea astfel de probleme niciodată. Regulile cazinourilor sunt stricte, iar aceștia nu își doresc publicitate negativă care să alunge clienții să să atragă controale nedorite care pot aduce alte probleme cu ele.

 

 

 

 

 

 

 
Adauga un comentariu