Diverse

Mituri si adevar despre jucariile sexuale

Publicat: 03 mai 2010
6

Jucariile sexuale sunt pentru cei care au o viata sexuala proasta sau deloc

Oricine poate fi genul de om care foloseste jucarii sexuale. De fapt, cercetarile cu privire la utilizarea vibratorului au aratat ca cei care fac sex, folosesc jucarii sexuale mai mult decat cei care nu fac sex. 20-30% din oameni au folosit jucarii sexuale macar o data in viata. Jucariile erotice nu sunt o inlocuire a actului sexual, ci o completarea a repertoriului sexual.

Jucariile sexuale dau dependenta

Dependenta este ceva rau, dar nu este nimic rau in a folosi jucarii sexuale, cel putin atat timp cat acestea sunt utilizate corect. Este adevarat ca oamenii se pot obisnui sa foloseasca jucarii erotice si chiar sa se bazeze pe ele, insa oricine poate reveni la masturbare sau la partener, fara sa mai implice jucarii sexuale.

Daca o femeie are un vibrator nu mai are nevoie de un barbat

Jucariile sexuale nu sunt inlocuitoare pentru barbati. O jucarie sexuala nu-ti va face micul dejun, nu te va strange in brate si nu iti va spune cat de mult te iubeste. Multi barbati sunt intimidati de jucariile sexuale ale femeilor deoarece ei au fost crescuti cu ideea ca nimic nu poate fi mai important decat ceea ce au ei intre picioare.

Jucariile sexuale fac sexul mai putin natural

Este desenul mai putin natural atunci cand folosim doar creion si hartie sau pictura mai naturala daca folosim sange in loc de culoare? Cu siguranta nu. Jucariile sexuale nu sunt animate de baterii ci de propria noastra imaginaie si folosirea lor este la fel de naturala ca si oamenii care le folosesc.

Sunt jucarii sexuale bune si jucarii sexuale rele

Cu exceptia catorva jucarii sexuale care prezinta riscuri evidente, nu exista o jucarie sexuala buna sau una rea. Jucariile sexuale sunt orice facem cu ele. Un vibrator care ar putea fi prea puternic, prea dueros pentru cineva, ar putea fi perfect pentru altcineva. Trucul este de a gasi jucariile sexuale potrivite pentru tine, pentru ca multe jucarii sexuale sunt rele pentru unii si bune pentru altii.

Cu cat sunt mai scumpe cu atat sunt mai bune

Jucariile mai scumpe ar trebui sa dureze mai mult, sa fie realizate din materiale mai bune, sau de companii cunoscute. Insa acest lucru nu iti creeaza neaparat o plecere mai mare. Acestea sunt ca si celelelte produse comerciale, au pretul mai mare pentru a fi considerate mai bune.

Jucariile sexuale sunt perverse

Cuvinte ca „pervers” sau „normal” sunt complet relative atata timp cat tu te simti confortabil vorbind despre ele. Facand acest lucru in public vei constata ca toata lumea este „perversa” in spatele usilor inchise., insa mai fericita si mai implinita in ceea pe priveste viata sexuala. Jucariile sexuale nu fac sexul pervers si folosindu-le, acest lucru nu spune despre tine ca esti o persoana perversa, ci doar una care se simte demna de placerea sexuala.

Jucariile sexuale pot provoca daune corpului tau

Acei oameni care nu ar folosi jucarii sexuale, gasesc fel de fel de argumente pentru a dovedi ca sunt rele. Nu exista nici o dovada ca jucariile sexuale pot deteriora sau face rau sensibilitatii sexuale sau organelor genitale. Desigur, ai putea impinge un ochi daca nu folosesti jucaria sexuala corespunzator. Dar acelasi lucru este valabil si pentru un desfacator de conserve.
Adauga un comentariu