Local

Mizerii incredibile în campania electorală! Atacuri mârşave la adresa celor mai importanţi candidaţi! În lipsa de proiecte, unii politicieni s-au apucat să-şi denigreze adversarii

Publicat: 25 sept. 2020
Marius Bodea, Maricel Popa și Petru Movilă
Marius Bodea, Maricel Popa și Petru Movilă

Campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 s-a dovedit a fi una plină de mizerii, cu atacuri mârşave la adresa celor mai importanţi candidaţi pentru Primărie şi Consiliul Judeţean. Înnebuniţi să ajungă la „ciolan”, candidaţi precum Maricel Popa, Marius Bodea sau Camelia Gavrilă au recurs la acţiuni mizerabile, care nu au nicio lagatura cu o campanie dusă pe proiecte.

Campania electorală pentru alegerile locale din luna septembrie 2020 a ajuns la final, dar şi de această dată, mai mulţi candidaţi au apelat la tactici murdare, la atacuri mârşave la adresa contracandidaţilor. De exemplu, ministrul Mediului, Costel Alexe, a fost acuzat că a tăiat toate pădurile nu doar din Iaşi, ci de pe întreg pământul României. Marius Bodea, unul dintre cei care a apelat la tot felul de conturi false de facebook, a calculat chiar la un moment dat, ca dintr-o pădure din Iaşi, s-ar putea căra 250.000 de camioane de lemne. E greu să-i mai poată explica cineva lui Marius Bodea şi celor din jurul său, ca în fiecare pădure se fac la anumite perioade lucrări de înlocuire a arboretului bătrân cu unul tânăr. Doar aşa poate fi valorificata la maximum o pădure. Bodea a profitat de emoţia populară referitoare la tăierile de arbori şi şi-a calculat că dacă va crea pagini false de facebook, site-uri inventate peste noapte, îl va putea denigra suficient de mult pe Costel Alexe, principalul favorit la câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Iaşi.

Deputatul Petru Movilă a devenit şi el o ţintă a adversarilor politici, care au plătit materiale denigratoare împotriva lui

Deputatul Petru Movilă, iniţiatorul Legii Autostrăzii şi cel mai activ parlamentar ieşean, a devenit şi el o ţintă a adversarilor politici, care au plătit materiale denigratoare împotriva lui, au creat site-uri false, unde se scria cu litere de o şchioapă ca „PMP a lansat cea mai bună echipă pentru alegerile locale 2020. Cele mai importante personaje din desenele animate se afla pe lista lor”.

E drept ca pe acest site obscur, care încearcă cu disperare să copieze formatul BZI, sunt numai atacuri la adresa lui Costel Alexe, Petru Movilă şi a celorlalţi adversari ai lui Maricel Popa la preşedinţia Consiliului Judeţean. În schimb, Maricel Popa este lăudat în mai multe articole pe acest site obscur, inventat pentru campanie, iar candidatul PSD la Primăria Iaşi, Camelia Gavrilă este cotata cu 28 la sută intenţie de vot. Ori, Gavrilă nu a avut în toată această campanie nici măcar 12 la sută, darămite un procent atât de mare. Probabil, ca în ultimele zile de campanie, Petru Movilă şi Costel Alexe vor fi acuzaţi că au fraudat alegerile, au violat bătrâne, au dărâmat Palatul Culturii sau au vreo 4-5 copii din flori din diverse relaţii.
Aceste atacuri arata extrem de clar că nu s-a schimbat nimic în ultimii ani în politica românească. Unii politicieni, gen Marius Bodea, Maricel Popa sau Camelia Gavrilă îi considera prosti pe alegătorii ieşeni, inventând tot felul de aberaţii la adresa contracandidaţilor. Aceşti politicieni nu aveau proiecte cu care să se poată lăuda şi au recurs la atacuri la persoană, crezând că astfel îi pot păcăli pe ieşeni să le dea votul.

Ieşenii s-au săturat însa de bârfe, de manipulări ieftine, de atacuri sub centură, promisiuni deșarte şi aşteaptă ca politicienii pe care îi votează să vină cu proiecte concrete prin care să le ridice standardul de viaţă.

Comentarii
 • Iar tu baghiule un idiot betiv sclav platit cu 500 de euroi pe lună de un infractor audiat de procurori,care scrii mizeriile pământului in cel mai penibil Hărdău ( stirea de iasi) unde nimeni nu semnează ,nimeni nu își adumă mizeriile ordinare comandate de disperații harachiri prin scafandrul ratat! O sa intrați voi la Bulau după campania asta neicusorilor chiar dacă adresa mizerabile fițuici e o cutie poștala din insulele virgine! Răbdare betivane!

 • Știrea de Iași a dus-o pe nemernica de Gavrilă sub 10 %. AM DISTRUS-O ELECTORAL PE ACEASTĂ PARAȘUTĂ ! SUNTEM UN BRAND MEDIA PUTERNIC ȘI RESPECTAT !

 • ȘTIREA DE IAȘI O PUBLICAȚIE DE FORȚĂ, CARE A BĂGAT SPAIMA ÎN HAIMANALELE DIN PSD IAȘI ! ORICUM POPA MARICEL NU APUCĂ 1 DECEMBRIE ÎN STARE DE LIBERTATE !

 • E jignitor sa bei posirca si sa te pisi pe tine pe strada.
  Bea, domnule, o tuica buna, de pruna sau perja, si poarta un pempars senior pe dedesubt ca sa te recunoasca lumea ca esti jurnalist meditativ.
  E buna si aia de gutuie (dar e mai rara) si chiar si aia de pere, desi e mai puturoasa.
  Daca bei posirca scrii patimas si dezlanat; e pacat de talentul dumitale.
  Sfat: nu mai posta la ore mici. Lasa berbecii sa se incaiere si asa, pe la un 10, descinzi cu cateva concluzii elegante, dar fara posirca.
  Ei ? Vii in barca mea ?

 • Război pe ciolan….tot primarul actual va fi votat, ptr că lumea a văzut că se face ceva în Iași…adică ceilalți nici usturoi nu mănâncă, nici gura nu le miroase…

 • La-ti pupat si lins pe cur pe Chirica si veneticul de Alexe de nu mai trebuie sa se spele o viata .Ati facut o campanie fatisa pt cei doi excroci , miza probabil sunt avantajele pe care le veti obtine.

 • Mario, stai nașpa tare cu sfânta limbă română : SE SCRIE L-AȚI ! Du-te la Camy Gavrilă pentru o meditație și poate îți face și o MUIE !

 • Duminică trebuie să decidem și să alegem între : prosperitate și dezvoltare sau sărăcie și izolare. Duminică poate fi ziua în care putem să eliberăm Iașul de neocomunism și de cei care și-au bătut joc zeci de ani de industria, de infrastructura rutieră și de educația ieșeană. Duminică putem scăpa de cei ce au furat și au distrus fabrici, de cei ce nu vor să avem drumuri bune și de o cucoană din cauza căreia mai moare câte vreun copilaș aflat la școală într-o fosă septică. Cam acestea sunt variantele și alegerea ne aparține.

  Maricel a mai găsit un vinovat pentru faptul că așa-zisul spital de la Lețcani s-a lăsat așa de mult așteptat. Dar de data aceasta nu este vorba de persoane sau de instituții, ci de CUTREMURUL DIN 1977. Haideți că deja este mult prea mult. Această bătaie de joc și sfidare la adresa noastră trebuie să înceteze în maxim 72 de ore. GATA CU CIRCUL ! VOTĂM ȘI DE MARICEL SCĂPĂM !

  Cmeluța a dat ultimul ei comunicat de presă din această campanie. Citind acest text, bineînțeles logoreic, printre rânduri am remarcat și un lucru bun. Este vorba de tonalitatea sa de epitaf. Cameluța pare să înțeleagă că de luni încolo va avea de dat multe explicații pentru scorul de sub 10 %.

  Și totuși în Iași avem și femei cu o luciditate politcă remarcabilă și mai ales cu coloana vertebrală rezultată din cariere profesionale făcute într-adevăr prin muncă, nu prin compromisuri de tot felul. Este cazul și doamnei Irina Schrotter, care ne îndeamnă să votăm echipa ce ne propune cele mai curajoase și ambițioase proiecte ale Iașului din ultimii 30 de ani. Eu, unul, o voi asculta pe doamna Schrotter.

  La final vă spun : MERGEȚI LA VOT ! SFÂRȘITUL NEOCOMUNISMULUI IEȘEAN STĂ ACUM ÎN PUTEREA NOASTRĂ. A FOST PREA MULT, PREA URÂT ȘI PREA OBOSITOR ! AVEM NEVOIE DE LIBERALISM, ADICĂ DE LIBERTATE

 • Am inteles !!” Ciolanul ” reprezinta ceea ce doresc Maricel Popa , Bodea…etc. În schimb,domnul Costel Alexe visează la postul de PRESEDINTE al Consiliului Județean…Se vede ca nu faceți presa impartiala!Sunteți înrolați politic!Păcat!!

 • PNL,ia primit pe toti traseistii din PSD in frunte cu Mihai Chirica care a ajuns prim vicepresedinte al filialei PNL Iasi eu nu stiu de ce Orban le-a deschis usile acelor traseisti si ia primit in PNL de ce?Ca doar PNL nu a avut nimic de cistigat din asta ci are numai de pierdut cum ramine cu”Fara penali in functii publice”,cu totii ne dorim o schimbare nu mai vrem ca Iasiul sa fie condus de Mihai Chirica si”Mafia imobiliara” voi nu vedeti ca Mihai Chirica este liderul „Mafiei imobiliare” ca fara el nu sa miscat si nu se misca nimic l-ati intrebat de unde a avut atitia bani sa isi faca 5 vile si sa isi cumpere si 5 terenuri si sdi-a mai facut un domeniu in Saru Negru comuna Vatra Dornei judetul Suceava,de unde a avut atitia bani din munca cinstita?Si care este averea reala a lui Mihai Chirica.

 • Pentru toți câcânari avizi de coilan —de ce cînd un lingâu securist a demolat —fabrica țesâtura–lâsînd angajaâi de acolo pe drumuri –și fârâ salari —actuali mari promițâtori de pampersuri –nu au intervenit .Nu era cumva vorba de bunâstarea ieșenilor pe care acum vâ buluciți sâ le cereți votul—–cicâ pentru binele ieșenilor— dar eu cred câ e spre binele lingâtorilor și pupâtorilor securiști și plagiatori ordinari –gata de supt —alte organe —în dauna ieșenilor

 • BODEA URGENT LA PUSCARIE DERBEDEU SECURIST! PUSCARIAS, NULITATE TRASEISTA, NU PUTEM SA VOTAM UN 0, ESTI UN 0 SI STAI IN BANCUTA TA, DISPARI URGENT ! AHHHHH VEZI TU MAINE CE DE KKKT VEI PRIMI LA VOTURI

Adauga un comentariu