Titlurile zilei

Moarte fulgerătoare în sistemul sanitar ieşean! Un medic a fost găsit astăzi decedat! Lumea medicală este în doliu – EXCLUSIV/ UPDATE

Publicat: 24 sept. 2020
lumânare aprinsă

Şeful secţiei clinică recuperare, medicină şi balneologie din cadrul Spitalului Clinic Căi Ferate Iaşi a fost găsit decedat în propria locuinţă. Ioan Sorin Stratulat a ocupat atât funcţia de şef de secţie din cadrul Spitalului şi a fost şi administrator la mai multe societăţi comerciale.

Astăzi, 24 septembrie 2020, Ioan Sorin Stratulat trebuia să meargă la o comisie de examen, însă nu s-a mai prezentat.

Dr. Ioan Sorin Stratulat a fost găsit decedat în propria locuință

Astăzi dimineaţă, o veste a cutremurat lumea medicală din Iași, nimeni nu se aştepta la o asemenea întâmplare! Medicul era aşteptat într-o comisie de examen şi membrii comisiei au intrat în panică când au văzut că acesta nu mai apare. Atunci au început investigaţiile. Dr. Ioan Sorin Stratulat, șeful secţiei clinică recuperare, medicină şi balneologie din cadrul Spitalului Clinic Căi Ferate Iaşi a murit fără a putea fi salvat de colegii săi. Acesta a fost găsit mort în casă.

Este posibil ca medicul să fi făcut stop-cardiorespirator.

UPDATE: Ieri, 23 septembrie 2020, a fost proba scrisă pentru medic specialist. Din comisie făcea parte şi un alt medic de la Spitalul Căi Ferate. Dr. Ioan Sorin Stratulat s-a despărţit în jurul orei 19.00 de colega să.

Joi dimineață, colega medicului l-a sunat pentru că trebuia să se prezinte la următoarea proba a examenului. Pentru că nu a dat niciun semn, s-a dus la domiciliul său. A sunat la uşă, dar nici de această dată nu a răspuns. Îngrijorată, doctoriţa a apelar numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj SMURD şi pompierii. Autorităţile l-au găsit fără suflare.

Doctorul avea 61 de ani şi nu era bolnav. Din primele informaţii a făcut stop cardiorespirator.

Tragedie într-o familie cunoscută din Iași! Soția preotului paroh a murit în condiții misterioase. Era asistentă medicală și trata copiii infectați cu COVID-19

O asistentă medicală de la Centrul de Servicii Sociale C. A Rosetti a murit. Femeia de 54 de ani s-a infectat, în urmă cu ceva timp, cu virusul COVID-19, iar după câteva zile de la internare s-a stins în secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase. Deși nu avea probleme de sănătate grave, organele i-au cedat pe rând, iar moartea a fost una fulgerătoare

Soția unui preot din Iași a murit în condiții misterioase. Femeia era asistentă medicală la Centrul de Servicii Sociale C. A. Rosetti, iar în urmă cu câteva zile s-a infectat cu virusul COVID-19. Marți s-a stins din viață în secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva”. După ani întregi de muncă, după o carieră frumoasă, alături și printre copii, Daniela Marciuc a murit și nimeni nu înțelege cum s-a ajuns la asta. Femeia avea 54 de ani. Nu avea probleme grave de sănătate, însă virusul s-a dovedit a fi necruțător. Moartea asistentei medicale ar trebuie să ridice multe semne de întrebare.

Ce se întâmplă în sistemul medical? Cine răspunde pentru indiferență?

Pe 16 septembrie 2020, Daniela Marciuc, soția preotului Petru Marciuc din comuna ieșeană Mogoșești, ajunge la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Asta se întâmpla la ora 22:00. I se prelevează probe pentru ca medicii să stabilească dacă este infectată cu COVID-19. Așteaptă câteva ore rezultatul. Se face dimineață, niciun răspuns. Asistenta medicală rămâne pe un scaun la Spitalul „Sfântul Spiridon” până la ora 14:00. Își sună soțul și îi spune că vrea să plece acasă.

„A ajuns la spitalul „Sfântul Spiridon” la ora 22:00. A stat până a doua zi la ora 14:00 pe un scaun, să aștepte rezultatul. Nu a primit nimic. M-a sunat și mi-a spus că moare acolo de foame, de sete… A plecat acasă. Seara, pe la ora 20:00 a venit rezultatul. A fost pozitiv. Și-a făcut bagajele, a plecat cu Salvarea către Spitalul de Boli Infecțioase și nu s-a mai întors”, a spus preotul Petru Marciuc.

 

Comentarii
  • Ne-a părăsit un om deosebit! Un om cum rar poate fi întâlnit în lumea medicală. Un altruist. A avut răbdare cu toți cei care au avut nevoie de el. N-a refuzat pe nimeni. Cinste lui și familiei din care a făcut parte. Dumnezeu l-a voit aproape de el. Acolo sigur își va găsi liniștea de care avea atâta nevoie. Drum lin prietene, pe drumul fără pulbere, către lumea celor drepți! Dumnezeu să te aibă mereu în paza sa! ing. Traian Pricop și familia sa.

  • Ne-a părăsit un om deosebit! Un om cum rar poate fi întâlnit în lumea medicală. Un altruist. A avut răbdare cu toți cei care au avut nevoie de el. N-a refuzat pe nimeni. Cinste lui și familiei din care a făcut parte. Dumnezeu l-a voit aproape de el. Acolo sigur își va găsi liniștea de care avea atâta nevoie. Drum lin prietene, pe drumul fără pulbere, către lumea celor drepți! Dumnezeu să te aibă mereu în paza sa! ing. Traian Pricop și familia sa.

Adauga un comentariu