Local

Moartea cerșește suflete lângă cruce? Accidentul mortal de luni din Lețcani, produs la 100 de metri de locul în care a murit carbonizat Dănuț. Ambele autoturisme s-au răsturnat – FOTO/VIDEO

Publicat: 04 aug. 2022
Pe drumul european si ai pierdut biata doua pesoane la cateva saptamani distanta in urma unor accidente rutiere
Pe drumul european și-ua pierdut viața două persoane la câteva săptămâni distanță în urma unor accidente rutiere

Moartea parcă cerșește suflete lângă crucea lui Dănuț, tânărul care s-a stins în urmă cu câteva săptămâni pe Drumul European. La aproximativ 100 de metri de locul în care tânărul a murit carbonizat, o femeie a pierdut lupta cu viața. Ambele persoane și-au găsit sfârșitul după ce mașinile în care se aflau s-au răsturnat

Moartea cerșește suflete lângă crucea lui Dănuț. În urmă cu câteva săptămâni, tânărul s-a stins după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Luni, la aproximativ 100 de metri de locul în care tânărul a pierit, avea să se producă un alt accident rutier. Din păcate, la fel de grav. De această dată, o femeie a decedat, tot după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Totul pare o coincidență macabră, iar Drumul European, cel numit Drumul Morții, parcă cere în fiecare zi tribut.

Coincidență macabră la câteva săptămâni distanță

Valerica Biță s-a stins fără să aibă vreo vină, așa cum s-a stins și Dănuț. Femeia se afla pe bancheta din spate a unui autoturism condus de fostul său soț. Mașina ar fi fost acroșată de o alta, iar în cele din urmă a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma impactului violent, femeia s-a lovit puternic la cap. Degeaba au încercat medicii să o resusciteze. Din păcate, după zeci de minute de eforturi, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii trebuie să afle cine este vinovat

Polițiștii ieșeni fac verificări pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului rutier mortal.

„La data de 1 august a.c., în jurul orei 20:00, am fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe DE 583.  Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate trei autovehicule. În urma incidentului, o persoană a decedat, iar alte 6 persoane au fost rănite. Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cum a murit Dănuț Iliescu

Dănuț Iliescu, tânărul care a murit carbonizat după producerea accidentului rutier, a fost conștient până în ultima clipă de viață. Reporterii BZI au discutat cu unul dintre ieșenii care a intervenit să îl salveze. Detaliile aflate sunt mai mult decât înfiorătoare. Dănuț se afla pe locul din dreapta al autoturismului condus de Andrei Glodoreanu, iar în spate era o tânără.

„Am văzut cum mașina iese de pe partea carosabilă și intră într-un copac, apoi se răstoarnă. Am coborât și am încercat să îi scot. Am tras cu un cârlig mașina pentru a o pune pe roți. Mirosea foarte tare a benzină. Am scos șoferul, apoi am mers la fata care era în spate. Avea niște adidași în picioare, destul de mari, iar unul dintre picioare era prins între scaun și stâlpul lateral. Am reușit să modific poziția scaunului și am scos-o pe fată. Pe urmă, a luat foc mașina, am mers la pasagerul din dreapta, era semiconștient. S-a uitat la mine, dar nu reacționa”, a spus Ovidiu, unul dintre ieșenii care i-au salvat pe cei doi dintre cei trei tineri.
Comentarii
  • aviz pentru toti birjarii care intra in sens giratoriu direct inainte si nu respecta benzile. unii semnalizeaza stanga si merg inaunte, inclusiv scoala de soferi incopetenti

  • Pt ianiis.Dar de ce nu spui ca instructorii invata un elev la scoala pentru un trafic care exista doar in manual sau mintea lor ,nu in viata reala pe soselele patriei.Nu invata elevul sa se adapteze rapid la traficul existent la acel moment si conditiile de trafic cand nu mai este instructorul cu el.

Adauga un comentariu