Magazin

Moartea NU i-a despartit, ci i-a UNIT pe VESNICIE. Au murit la cateva ore distanta, tinandu-se de mana – FOTO, VIDEO

Publicat: 26 feb. 2015
Floyd si Violet Hartwig, care erau casatoriti de 67 de ani, au murit in locuinta lor pe 11 februarie, tinandu-se de mana in timp ce se aflau in paturi adiacente. Sotii dormeau in paturi separate dar inainte de moarte acestea au fost apropiate de copiii lor, ca sa se poata tine de mana in ultimele lor momente impreuna. Pe 11 februarie, Floyd, in varsta de 90 de ani, a murit primul in timp ce-si tinea sotia de mana. Violet, in varsta de 89 de ani, l-a urmat dupa cinci ore. Cuplul a fost inconjurat de familie pana ambii si-au dat duhul.
Violet suferea de dementa de cativa ani si Floyd avea grija de ea in permanenta. Dar, tragedia a lovit in casa lor si in luna ianuarie a acestui an, el a fost diagnosticat cu insuficienta renala si doctorii i-au mai dat doar doua saptamani de trait. „Aveau o conexiune speciala, si cred ca aceasta s-a solidificat din ce in ce mai mult in timp, mai ales in ultimele lor luni de viata”, a declarat Donna Scharton, fiica sotilor Hartwig.
Desi era extrem de bolnav, Floyd a continuat sa-si ingrijeasca sotia si sa-i ofere tot ce are nevoie. „Tata abia putea sa se mai deplaseze dar mama era principala lui grija”, a povestit Scharton. Dupa ce acestia au murit impreuna, tinandu-se de mana, fiica lor a declarat printre lacrimi: „Ne simtim binecuvantati pentru ca am stiut ca asta va fi ultima lor dorinta”.
Barbatul si femeia se cunosteau inca din gimnaziu si s-au indragostit in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Floyd, ofiter in Marina si Violet, o prezenta incantatoare, si-au unit destinele si au promis ca nu se vor desparti niciodata. Au avut trei copii – Donna, Carol si Kenneth- si au avut o ferma mica in Easton, California unde au muncit cu mandrie cot la cot, cultivand bumbac si avand grija de animale.


loading...

Adauga un comentariu