National

Mobilizare uriasa de forte pentru arestarea interlopilor Duduianu

Publicat: 14 apr. 2016
1

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, a pus in aplicare astazi 11 mandate de perchezitie domiciliara si patru mandate de aducere, in Capitala si judetul Ialomita, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de santaj si camatarie. Este vorba despre mai multi interlopi, membri ai clanului „Duduianu„, care au fost ridicati de politisti, patru avand deja calitatea de suspecti intr-un dosar de santaj si camatarie.

Vezi si Interlopii din clanul Duduianu, retinuti de politie

La actiune au participat 120 de politisti, iar suspectii sunt audiati la sediul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si de sprijinul Departamentului de Informatii si Protectie Interna. Potrivit unor surse, membrii clanului isi desfasurau activitatea in zona casinourilor si a jocurilor de noroc unde abordau clientii si le oferau sume de bani drept imprumut. Dobanda ceruta ajungea si la 40% din suma, iar cei care intarziau erau amenintati, folosindu-se de notorietatea clanului Duduianu.

Comentarii
  • ROMANIA CESTE CONDUSA DE CLANURILE DE TIGANI.DACA AVETI ALTA PARERE ARGUMENTATIO?LA EMISIUNILE DE T .V. NUMAI TIGANI,POSTURILE DE RADIO ,NUMAI MUZICA TIGANEASCA,MANELE PESTE TOT ASA CA ,ASTA este TIGANIE TOTALA,ROMANIE ,LASATA DE IZBELISTE DE TRADATORI DE NEAM SI TARA,A .NU-I STITI ,UITATIVA LA TELEVIZOR II VEDETI IN FIECARE ZI ,SUNT CAre mai de care vizibili ,fara numar fara numar,PROSTIA LA ROMANI ,ASA SA VA AJUTE PROSTIA! CA DUMNEZEU ISI FACE CASA IN ROMANIA.

Adauga un comentariu