Secretele istoriei

Modalitati de realizare a scopurilor ascunse ale FRANCMASONERIEI

Publicat: 23 oct. 2013
3
Miscarea Sionista care conduce din umbra toate lojile masonice (chiar daca aparent acestea se lupta intre ele pentru suprematie) actioneaza prin sistemul bancar mondial sionist Rotschild/Rockeffeller pentru imbogatirea fara limite si fara scrupule a membrilor sionisti si saracirea celorlalti oameni, indiferent de rasa si nationalitate. Iata ce spune in acest sens unul din liderii masoni sionisti David Rockeffeller: “Suntem in pragul unei transformari globale. Trebuie sa declansam o criza majora (economica, militara, politica, sociala, educativa, religioasa) si toate natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.” Miscarea Sionista prin lojile masonice infiltrate in toate tarile lumii sub diferite nume si masti urmareste sa aiba controlul total asupra finantelor lumii. Pentru aceasta creeaza mari monopoluri particulare (Rotschild, Rockeffeller) care sa fie depozitele imenselor bogatii ale lumii, provoaca crize economice ca sa destabilizeze statele lumii sustragand banii depusi acolo, acumuleaza mari capitaluri private care au fost sustrase din circuitul bancar al statelor silind astfel aceste state sa ia bani de la Banca Mondiala, F.M.I. (institutii create, organizate si coordonate de miscarea Sionista) sub forma de credit si sa accepte conditii aberante care duc statele respective la haos. Creditele impuse de F.M.I. impovareaza statele cu procente imense care le transforma in sclavi fara vointa.
Nu intamplator, pe cladirea FMI este asezat simbolul satanic, 666! Acest aspect demonstreaza o data in plus ca planurile satanice inspira si sustin activitatea FMI.
Pentru a se imbogati membrii miscarii Sioniste actioneaza dupa principiul hegelian (teza, antiteza si sinteza):
1. creeaza conflicte si chiar razboaie (razboiul de secesiune din America, primul razboi mondial, al doilea razboi mondial, razboiul din Vietnam, razboiul din Golful Persic, razboiul din Iugoslavia) in care crestinii (goimii sau “dobitoacele crestine” cum ii numesc membrii miscarii Sioniste pe crestini) lupta unii contra altora, generand suferinta, foamete, saracie, mizerie, boli, moarte, haos;
2. nu apar la vedere ca autori ai conflictului respectiv;
3. bancile sioniste sustin cu bani toate partile beligerante pentru ca apoi sa ceara dobanzi imense celor care au fost imprumutati, imbogatindu-i astfel pe membrii miscarii Sioniste;
4. apar apoi ca o instanta impaciuitoare, care doreste terminarea conflictului;
5. in urma haosului astfel format de ei din umbra, impun conditii statelor care au participat la respectivul conflict, emit pretentii asupra unor teritorii ale statelor respective (in ce priveste Romania vezi “Ultimatumul rusilor” si Dictatul de la Viena).
Un exemplu in aceasta privinta este razboiul de secesiune american 1861-1865. Inainte de razboi, agentii familiei sioniste Rotschild au dus o mare propaganda “pentru uniune” in statele din Nord. In acelasi timp, alti agenti ai aceleiasi familii sioniste Rotschild duceau o campanie “contra uniunii” in statele din Sud. La izbucnirea razboiului, Banca Rotschild din Londra a finantat razboiul in statele din Nord, Banca Rotschild din Paris a finantat statele din Sud. In final, singurii care au castigat foarte multi bani de pe urma imprumuturilor si “razboiul” au fost numai membrii familiei Sioniste Rotschild.
Un alt exemplu este al doilea razboi mondial, care a fost realizat de miscarea Sionista si care l-a sustinut cu bani ai Bancilor Sioniste din Elvetia pe Hitler, preferand sa sacrifice reprezentanti ai poporului evreu pentru ca apoi, dupa razboi, sa ceara pamantul pe care se afla acum Israelul si daune imense care i-au imbogatit pe membrii miscarii Sioniste. Al doilea razboi mondial a fost o inscenare odioasa a miscarii Sioniste care s-a folosit de caracterul paranoic al lui Hitler manipulandu-l fara ca acesta sa-si dea seama.
Al doilea razboi mondial demonstreaza ca liderii miscarii Sioniste actioneaza fara scrupule omorand oamenii poporului din care provin.
SOCIAL – DEMOGRAFIC. Francmasoneria mondiala genereaza haos finantand, sustinand si raspandind: drogurile, alcoolul, tutunul, pornografia, prostitutia, homosexualitatea, desfraul, virusi mortali (SIDA, Ebola), violenta, crimele, terorismul, conflictele interetnice.
O carte publicata in S.U.A. de eminentul savant dr. Horowitz “Emerging Viruses” demonstreaza faptul ca virusul SIDA a fost fabricat intentionat in laboratoarele americane, incepand cu experimentele asupra virusilor de cancer spre sfarsitul anilor ’60. Analizand documentele “declasificate” si contractele semnate de National Cancer Institute, dr. Horowitz este profund convins ca SIDA a fost raspandita in mod intentionat prin vaccinurile contra poliomielitei si hepatitei. Aceasta carte incrimineaza cele mai mari institutii medicale americane si pe cei mai mari cercetatori care au fost manipulati pentru a crea agenti biologici capabili sa distruga sistemul imunitar in contul NCI si a Ministerului de aparare la sfarsitul anilor ’60. Pretentiile conform carora acesti virusi creati in laborator ar fi evoluat in mod natural si ar fi trecut apoi de la maimuta la om apare ca o manipulare grosolana in lumina informatiilor coplesitoare reunite in aceasta carte extraordinara. Cartea demonstreaza rolul important jucat de anumiti lideri politici (si francmasoni in acelasi timp): dr. Henry Kissinger, consilier pentru securitatea nationala; Frank Carlucci si Joseph Califano, secretari la Departamentul de Sanatate, de Educatie si protectie sociala; presedintii Richard Nixon si Gerald Ford; Nelson si Laurence Rockfeller; personalitati din lumea economica si membri ai miscarii Sioniste. Dr. Horowitz demonstreaza ca virusul SIDA a aparut subit si simultan in timpul campaniilor de vaccinare in cadrul unor populatii bine determinate, in zone geografice si culturale atat de diferite precum SUA (vaccinarile contra hepatitei la homosexuali) si Zair sau Haiti (campania contra variolei).
In Romania s-a constatat acelasi fenomen si anume harta cu copiii care au fost infectati cu SIDA se suprapune exact peste harta vaccinarii copiilor impotriva hepatitei de tip B! Trebuie precizat faptul ca Romania este pe primul loc in lume in ceea ce priveste numarul de copii bolnavi de SIDA! De asemeni s-a constatat ca vaccinul impotriva hepatitei B care a fost refuzat de Ministerul Sanatatii din Franta (pe motiv ca nu sunt bani pentru campania de vaccinare) a fost acceptat de fostul ministru al sanatatii I. Mincu si campania de vaccinare din Romania a fost sponsorizata de organizatia masonica Rotary Club. Din cercetarile facute pana acum reiese ca toti copiii din Romania au fost infestati cu aceeasi tulpina de virus HIV! Acest lucru demonstreaza ca a fost o sursa unica de virus HIV pentru toti copii infestati din toata tara. Datorita faptului ca virusul HIV se modifica si devine specific persoanei infestate rezulta ca este imposibil ca acesti copii sa fi fost infestati datorita neglijentei personalului medical prin nesterilizarea corespunzatoare a seringilor care ar fi transmis virusul HIV de la diferite persoane la copii. Acest lucru demonstreaza ca copiii din Romania au fost infestati in mod voit in timpul campaniei de vaccinari sponsorizate si sustinute de masoni.
Activitatea Mafiei este ghidata si controlata tot de francmasoni. De asemenea, tot ei manipuleaza mass-media (presa, radio, televiziunea), generand printr-un anumit gen de reclame, publicitate, articole si emisiuni diabolic concepute, dezinformarea si manipularea marilor mase de oameni.
Prin sisteme de tip Mind Control (controlul mintii) se induc in mintile oamenilor idei eronate, psihoze, obsesii, devieri psihice, amplificandu-se astfel numarul celor care comit fapte antisociale, crime sau se sinucid. La ora actuala in Suedia, spre exemplu, au fost descoperite cipuri electromagnetice de tip Mind Control (care au rol de interfata intre un calculator central si creierul uman generand astfel anumite stari si ganduri negative celor care le au in corpul lor) la mii de oameni. Acestor oameni li s-au introdus respectivele cipuri cand erau in stare inconstienta (in spitale, in puscarii) din ordinul Guvernului Suedez manipulat de membrii miscarii Sioniste internationale.
La ora actuala se realizeaza de catre aceeasi miscare Sionista o diabolica monitorizare a oamenilor acestei planete prin CIP-uriintroduse in buletine, pasapoarte si carti de credit.
POLITIC. Francmasoneria urmareste sa conduca oamenii acestei planete manipuland guvernele tuturor tarilor lumii si toate partidele politice. De asemenea, tot ei sunt autorii unor sisteme unice si absolute de control mondial (ONU, UNESCO, Uniunea Europeana, NATO, FMI, Banca Mondiala) prin care impun conditii aberante popoarelor lumii pentru a crea haosul ce va duce la asa-zisa Noua Ordine Mondiala (de exemplu Romaniei i s-a impus sa legifereze homosexualitatea pentru a intra in Uniunea Europeana!). Desi francmasonii sustin ca nu se amesteca in politica exista nenumarate dovezi ca ei manipuleaza guvernele tuturor tarilor lumii.
De-a lungul istoriei miscarea masonica Sionista a urmarit sa instaureze si sa rastoarne sisteme politice cum a fost de exemplu Comunismul. Datorita faptului ca membrii miscarii Sioniste au actionat din umbra folosindu-se de caracterul paranoic al lui Ceausescu si, in acelasi timp, de ignoranta, lasitatea si inertia unor romani in momentul in care comunismul, in frunte cu Ceausescu au picat, marea majoritate a romanilor au fost pacaliti ca au scapat de suferinta, ei neputand sa-si dea seama ca, de fapt, atat timp cat miscarea masonica Sionista va continua sa actioneze in Romania si, in general, pe intreaga planeta, vor avea de suferit chiar daca, aparent, vor vota un asa-zis guvern democrat. Deocamdata, datorita ignorantei si lipsei de curaj, oamenii nu realizeaza faptul ca trebuie sa-i depisteze si sa-i demaste prin toate mijloacele pe membrii miscarii Sioniste care sunt de fapt adevaratii vinovati pentru toate crimele si faradelegile realizate impotriva umanitatii. Atat timp cat nu este inlaturata cauza, efectele negative vor continua sa existe chiar daca, aparent, ele se vor manifesta sub alta forma. Deci nu are rost sa ne mai “imbatam cu apa rece” considerand ca daca vine alt partid politic la putere viata noastra va fi mai buna, atat timp cat guvernantii si cei care sunt guvernati nu au luciditatea si taria morala de a demasca si de a se opune actiunilor extrem de perverse si diabolice ale francmasoneriei si miscarii Sioniste.
MILITAR. In ziarul Cronica Romana din 14.02.1997 noteaza: “Masonii romani afirma ca au intrat in lojile masonice ale bazelor NATO, inca din 1993!”
Blocul NATO este format din doua structuri masonice: una militara si alta politica, coordonate de Marea Loja suprema din New York, B’NAI B’RITH, formata numai din membrii Sionisti.
Baza militara din Frankfurt gazduieste “filiala europeana” a lojei Sioniste B’NAI B’RITH. Emisari ai acestei filiare europene au fost trimisi in Romania pentru actiuni ostile poporului roman in perioada 1990-1991 si acestora li s-a pus la dispozitie pentru intalnirile lor oculte secrete tocmai Cercul Militar National! Oare de ce autoritatile romane au facut acest lucru?
Din punct de vedere militar miscarea Sionista internationala actioneaza in special prin razboiul economic, psihologic si prin arme biologice. Toata mascarada cu blocul NATO este realizata pentru a distruge capacitatea nationala de aparare a tarilor care adera la acest bloc militar, pentru a folosi oameni si echipament militar (cumparat cu eforturi financiare imense de tarile respective) in interesul miscarii Sioniste internationale si straine intereselor popoarelor care fac sacrificii imense pentru a trimite soldati si echipament militar in acele zone.
La ora actuala nu se mai pune problema unei agresiuni militare cu armament clasic sau nuclear deoarece acum se actioneaza printr-un razboi economic si psihologic. Este aberant sa ne mai pacalim ca integrarea in blocul NATO ar asigura o protectie militara in cazul unei agresiuni cu arme clasice sau nucleare pentru simplul motiv ca cei care au declansat pana acum razboaiele clasice (miscarea Sionista internationala) nu mai actioneaza in acest fel si folosesc povestea cu blocul NATO pentru a impune conditii economice aberante tarilor pe care vor sa le subjuge in acest fel.
Membrii miscarii Sioniste cunosc faptul ca in urmatorii ani dupa realizarea unei armate unice in cadrul Uniunii Europene, blocul NATO nu va mai avea nici un rol in Europa. Blocul NATO va deveni atunci o politie intercontinentala si un organ de represiune international. In aceste conditii ne intrebam de ce politicienii romani mizeaza atat de mult pe NATO, acceptand conditiile aberante care se impun Romaniei (integrarea in NATO costa Romania peste 24 miliarde de dolari (bugetul Romaniei pe 5-6 ani), iar actiunile militare pe care Romania va fi obligata sa le intreprinda in alte tari in scopuri straine intereselor poporului roman, vor costa sute si sute de milioane de dolari).
JUSTITIE. In cadrul justitiei francmasoneria a urmarit sa coopteze avocati, judecatori, procurori in lojele masonice, iar in cadrul Ministerului de Justitie a urmarit sa infiltreze cat mai multi francmasoni pentru a genera haosul care exista la ora actuala. Astfel, nu intamplator, judecatorii au sute de dosare de rezolvat, procesele se intind pe ani de zile datorita birocratiei judiciare, dreptul juridic este utilizat in mod intentionat echivoc, legile, prin modul in care sunt formulate, permit interpretarea lor in functie de anumite interese etc.
INVATAMANT. La ora actuala in Statele Unite invatamantul a fost atat de eficient degradat de miscarea Sionista, incat la aproape toate concursurile internationale studentii si elevii americani se califica pe ultimile locuri. Violenta in clase a atins culmi greu de imaginat. Profesorii sunt batuti de elevii nemultumiti, utilizarea stupefiantelor este in floare, iar profesorii beau alcool si fumeaza cot la cot cu elevii. In Franta elevii din clasele mici stiu sa scrie numai pe calculator, urmarindu-se sa se formeze generatii de tineri care sa nu mai stie sa faca calcule (sa nu cunoasca tabla inmultirii), sa nu mai stie sa scrie. La ora actuala in Romania se constata o degradare din ce in ce mai evidenta a invatamantului, elevii beau alcool si fumeaza impreuna cu profesorii, se drogheaza (dupa unele statistici 50% din elevi in anumite scoli si licee folosesc stupefiante), au loc batai violente care nu pot fi oprite de profesori pentru ca le este frica de “mafia” liceana, tinerii sunt preocupati in special de muzica satanica metalic-rock, adera la grupari satanice care fac magie neagra si apar din ce in ce mai multe cazuri de sinucideri in randul elevilor care participa din inconstienta la ritualuri satanice.
Ne intrebam oare de ce politia si organele abilitate ale statului (care sunt controlate de francmasonerie) nu iau masuri pentru a opri raspandirea drogurilor si depistarea retelelor de tip mafiot din licee? Ne intrebam oare de ce mass-media (care este controlata de francmasonerie) nu realizeaza o campanie concentrata de prezentare a pericolelor majore pe care le reprezinta drogurile, retelele de tip mafiot din licee si gruparile sataniste in randul tinerilor din scoli si licee?
In luna mai 1997 un grup de tineri satanisti a plecat din Suceava la Neptun cu trenul si in timpul calatoriei au devastat vagoane intregi dandu-i jos din tren pe calatorii care au indraznit sa le atraga atentia ca nu este bine ce fac. Pe parcursul a 15 ore cat a durat calatoria din Suceava pana la Neptun politia C.F.R. si nici alte forte de politie specializate nu au intervenit pentru a aresta pe cei care au devastat trenul respectiv! O data ajunsi la Neptun, acelasi grup de tineri satanisti au facut ritualuri de magie neagra intr-un hotel al statiunii respective si au organizat un concurs satanic: “Cine devasteaza mai repede o camera de hotel”! In urma acestei actiuni demente un intreg hotel a fost distrus (geamuri smulse, usi distruse, pereti deteriorati, mochete sfasiate, mobilier distrus, ars si aruncat pe geam, etc.). Nici in aceasta situatie politia nu a intervenit pentru a opri aceste manifestari demente si nici nu a luat masuri pentru a-i prinde si ancheta pe cei care au procedat in felul acesta. Raspunsul politiei a fost ca nu a putut interveni in cazul respectiv pentru ca tinerii satanisti erau prea violenti! Este hilar argumentul adus de politie dar in acelasi timp este si extrem de ingrijorator. Atitudinea politiei cat si a mass-mediei in acest caz demonstreaza o data in plus ca atat politia cat si mass-media sunt controlate de francmasonerie care urmareste sa incurajeze si sa sustina astfel de actiuni satanice.
In Marea Britanie, tara in care exista peste 8500 de loji masonice, insumand peste 350000 de membri (multi dintre ei sunt infiltrati in guvern, politie, servicii secrete) a fost publicata o carte (cu concursul francmasoneriei) ce a starnit imediat controverse fara precedent in randul oamenilor, relateaza cotidianul Daily Mail. Este vorba despre un asa-zis manual de “sexologie” care se ocupa strict de domeniu homosexualilor si lesbienelor, manual destinat scolarilor de peste 5 ani! Si mai socant este faptul ca acest manual destinat scolarilor intre 5 si 16 ani este prevazut si cu imagini edificatoare, pentru mai buna intelegere a ceea ce reprezinta fenomenul de homosexualitate!
In Statele Unite, de asemenea, copiii din clasa I au in manuale imagini si informatii despre homosexuali, Datorita faptului ca guvernele Statelor Unite si ale Marii Britanii sunt in totalitate controlate de miscarea Sionista, datorita faptului ca Uniunea Europeana este un produs al aceleiasi miscari Sioniste si datorita faptului ca una din conditiile acceptarii Romaniei in Uniunea Europeana este sa se legifereze homosexualitatea la noi in tara, este evident ca aceasta organizatie oculta, satanica, care este miscarea Sionista promoveaza intr-un mod diabolic homosexualitatea si urmareste sa realizeze si in invatamantul din Romania ceea ce se petrece la ora actuala in Statele Unite, Anglia, Franta si alte tari ale lumii.
Ne intrebam pana cand vor mai dormi romanii si vor mai accepta actiunile satanice de distrugere a acestui popor? Vor oare romanii sa-si vada copii invatand despre homosexualitate si sa-i vada cum devin homosexuali? Oare cand se vor trezi oamenii acestei tari si vor lua atitudine impotriva francmasoneriei si miscarii sioniste?
CULTURAL – ARTISTIC. Francmasoneria internationala urmareste prin orice mijloace distrugerea traditiilor cultural-nationale si a identitatii nationale de neam. Modifica traditia poporului respectiv si ierarhia valorilor.
Finanteaza, promoveaza si sustine muzica, pictura, sculptura satanica, generand astfel in oameni rezonante malefice, demoniace. Miscarea Sionista prin reprezentantii sai masoni masluieste istoria si dovezile lingvistice, indoctrineaza tineretul in spirit satanic, folosind pentru aceasta in special muzica satanica de tip metalic rock.
RELIGIA. Francmasonii genereaza conflicte intre diferite religii, sustin financiar diferite secte religioase. Se infiltreaza in religia crestina pentru coruperea preotilor, ii trimit la studii in strainatate pe banii francmasoneriei, ii coopteaza in francmasonerie determinand astfel tacerea totala (explicabila doar in felul acesta) a Bisericii Ortodoxe fata de actiunile criminale ale miscarii sioniste si ale francmasoneriei. In ziarul Evenimentul zilei din 1.07.1997 se afirma: “O carte impotriva francmasoneriei declanseaza un scandal de proportii la Cluj. Autorul cartii “Strategia diabolica a fortelor oculte pentru instaurarea Noii ordini mondiale” se numeste Nicolae Trofin, are 27 de ani si este proaspat absolvent, cu nota 10, al Facultatii de Teologie din Cluj. Aceasta carte a declansat un adevarat scandal, inca inainte de lansarea oficiala a cartii. Nicolae Trofin a declarat ca este prima lucrare de acest gen publicata de un reprezentant al Bisericii Ortodoxe, dupa lucrarea mitropolitului Ardealului Nicolae Balan din anul 1937. Nicolae Trofin afirma ca din cauza acestei carti a fost batut in luna octombrie 1996 in plina strada si ca inainte cu trei saptamani de lansarea cartii a fost convocat la sediul SRI Cluj, unde a fost amenintat si i s-a spus ca in Germania ar fi fost arestat pentru atitudine revizionista si antisemita. “Am fost anchetat de mai multe ori dar am refuzat sa dau o declaratie. Apoi am fost la Arhiepiscopul Bartolomeu Anania care mi-a spus: «Da’ cine esti tu sa scrii asa ceva? Cine te crezi? Te crezi scriitor? »”. Nicolae Trofin considera ca Bartolomeu Anania merge pe linia francmasonica, in predicile lui fiind lesne intuit acest lucru.
Ne intrebam retoric din ce cauza oare din anul 1937 si pana in 1997, timp de 40 de ani, preotii (in special din Romania) nu au luat atitudine impotriva francmasoneriei asa cum au facut preotii greci de pe Muntele Athos care au mobilizat mase intregi de oameni si au facut mitinguri impotriva miscarii Sioniste si a francmasoneriei?

sursa:romaniaw.blogspot.ro 

Adauga un comentariu