Diverse

Modele de case mici pentru o familie formata din 3 membri

Publicat: 07 mai 2018

In randurile de mai jos, am selectat trei proiecte de case mici, dar cochete, perfecte pentru o familie formata din trei membri sau pentru un cuplu de tineri aflat la inceput de drum.

Modele de case mici
Prima casa aleasa are o suprafata de 100 metri patrati si o frumoasa terasa, partial acoperita, ce poate fi amenajata ca un salon in aer liber. Elementele decorative din lemn sunt atent dispuse pentru a crea o imagine placuta si o atmosfera relaxata. Se intra printr-un vestibul care da intr-un hol lung, dispus perpendicular. Inspre stanga, pe hol, sunt dispuse doua dormitoare, o baie si o toaleta, iar la dreapta este camera de zi, cu loc de luat masa, alaturi de care se afla bucataria cu intrare in camera tehnica.

  

Modele de case mici
A doua casa prezentata este decorata cu obloane si cu o lucarna in fata. Suprafata sa utila este de 118 metri patrati, iar pretul constructiei este sub 57.000 de euro. La parter, in vestibul, se afla o baie de serviciu, dupa care se intra intr-o incapere intinsa, in care sunt dispuse bucataria, cu intrare in camera tehnica, locul de luat masa si spatiul de relaxare, intre acestea din urma existand inca o iesire, in lateral. Dormitoarele sunt la mansarda cu baia intre ele.

     

Modele de case mici
In cele din urma, va prezentam o casa pe un singur nivel, care are o suprafata utila de 85 de metri patrati. Este o locuinta cu un design traditional, cu un pridvor in relief, sustinut de coloane frumoase din piatra, care capteaza intreaga atentie. Spatiul relativ mic este completat de o terasa exterioara generoasa, de aproape 30 de metri patrati, accesibila direct din living, deschis prin ferestre si usi glisante. In plan, livingul este completat de o bucatarie in care intra si sala de mese, o baie si doua dormitoare.

  

 preluat de pe casepracticeloading...

Adauga un comentariu