Actualitate

Modele de unghii simple, care se remarcă prin eleganță și rafinament. Idei perfecte pentru orice ocazie

Publicat: 26 iul. 2021
modele de unghii simple
Unghiile sunt considerate o veritabilă carte de vizită mai ales pentru femei

Din ce în ce mai multe femei sunt atrase de modele de unghii simple, care se remarcă atât prin eleganță, cât și rafinament și bun gust. Astfel, eleganța și simplitatea sunt trăsăturile care definesc perfect cele mai noi modele de manichiură. Iar în ultima vreme se remarcă tot mai mult în topul preferințelor unghiile cu modele ușor de făcut care, chiar dacă au un aspect cât mai natural, sunt foarte distinse.

Se poartă în continuare nuanțele neutre de bej, crem, dar în special există o atracție deosebită pentru nuanțele lăptoase. Și dacă dorești o manichiură potrivită atât la birou, cât și la evenimente speciale, cea mai bună alegere este un model de unghii french. Acest tip de manichiură reprezintă o alegere rafinată și elegantă care se potrivește oricărei ținute. Oricum, este binecunoscut faptul că unghiile pătrate sunt cele care arată nemaipomenit în stilul french. Și totuși, această manichiură se pretează și la unghiile rotunjite, pentru care poți alege culori simple sau electrice.

Manichiura este o veritabilă carte de vizită

Tot ce trebuie să știi este că nu trebuie să dai fuga la salon dacă vrei să-ți faci o manichiură specială pentru un eveniment. Și aceasta deoarece este foarte de ușor să-ți faci unghiile în confortul propriului cămin, fără costuri prea mari. Tot ce trebuie să faci este să înveţi tehnicile de bază ale acestor modele de unghii care pe lângă faptul că sunt simple, au o notă aparte de rafinament.

Cum unghiile sunt considerate o carte de vizită mai ales pentru femei, nici nu mai încape îndoială că trebuie să acordăm atenție deosebită manichiurii. Iar stilul bine îngrijit, completat de o manichiură frumoasă precum și de o coafură cu împletituri ajută la crearea unei imagini memorabile. Și dacă în cursul săptămânii profesia te poate obliga să fii mai rezervată în privinţa culorilor şi modelelor de unghii, în weekend ai putea da frâu liber imaginaţiei. Așa vei reuși, cu siguranță să te exprimi prin manichiura aleasă.

Modele de unghii simple care sunt ușor de făcut

În această privință, nu se poate spune că duci lipsă de idei deoarece internetul este plin de sugestii și tutoriale cu modele de unghii. În plus, foarte multe dintre acestea pot fi realizate chiar și de către persoanele fără experiență într-ale manichiurii. Iar dacă vine vorba de creativitate şi tendinţe, trebuie să ținem cont și de „nail art” sau arta pe unghii. Astfel, cu puţină imaginaţie şi răbdare, unghiile tale se transforma în adevărate accesorii de modă.

Mai mult, cu ajutorul unor accesorii, cum ar fi pietricele, pietre strass, ţinute, accesorii metalice etc., se pot obţine diverse modele de unghii cu gel de-a dreptul spectaculoase. Așadar, accesoriile pentru unghii au devenit indispensabile pentru o manichiură modernă și rafinată. Când sunt aplicate peste lacul de unghii, respectivele accesorii conferă un farmec aparte manichiurii.

Însă nu e neapărat nevoie să vă axați pe anumite accesorii ci puteți apela la anumite artificii de cromatică. Unghiile cu puncte sau cu buline sunt de mare efect și, indiferent dacă urmezi un tipar dinainte ales ori realizezi un model propriu, această tehnică dă dovadă de creativitate. Totodată și manichiura semilună este extrem de simplă și foarte uşor de făcut acasă.

Și cu siguranță, diversitatea acestor modele de unghii simple poate convinge până și cea mai pretențioasă femeie că este o elegere potrivită. Și aceasta deoarece respectivele manichiuri se remarcă prin rafinament și eleganță.

Adauga un comentariu