Telefoane mobile

Modificare facuta de Apple la descarcarea aplicatiilor din App store facuta fara niciun anunt oficial

Publicat: 09 mart. 2012

Reprezentantii Apple au crescut limita maxima a marimii aplicatiilor pentru sistemul de operare iOS care pot fi descarcate de catre utilizatori fara ca acestia sa fie conectati la o retea de tip WiFi, de la 20 de MB la 50 de MB, informeaza Business Insider. Gigantul american nu a facut insa un anunt oficial in acest sens, subliniaza sursa citata.

Pana acum, atunci cand o persoana intentiona sa descarce prin conexiunea de date a aparatelor produse de catre gigantul american in domeniul IT, Apple, aplicatii care aveau o marime de peste 20 de MB, ea era informata ca nu poate face acest lucru decat in momentul in care va fi conectata la o retea de tip WiFi.

Aceasta modificare este importanta pentru ca datorita ei mult mai multe aplicatii vor fi disponibile pentru utilizatori chiar si atunci cand ei nu sunt conectati la o retea WiFi si pentru ca va ajuta la crearea unei noi tendinte in ceea ce priveste conectarea de tip wireless, care ar trebui sa fie mai rapida si mai accesibila.

Un motiv pentru realizarea unei astfel de modificari ar putea fi acela ca pachetele grafice necesare pentru noul iPad au o marime mult mai mare decat cele folosite pentru versiunea anterioara a tabletei, iPad 2.

Pe langa acest lucru, conectarea prin reteaua 4G LTE a noii generatii de iPad-uri poate realiza o descarcare de 50 de MB cu usurinta.loading...

Adauga un comentariu