Actualitate

Modificarea pe care Facebook a facut-o profilului tau FARA SA TE ANUNTE. „Sa nu mai faceti asta niciodata!”

Publicat: 26 iun. 2012

Site-urile internationale de profil relateaza o schimbare pe care Facebook a facut-o la profilul tuturur utilizatorilor, fara sa notifice in prealabil.

Astfel, Facebook a schimbat adresa de e-mail afisata a oricarui utilizator, cu cea care are extensia @facebook.com, conturi deocamdata foarte putin folosite. Chiar daca nu ati optat in mod special pentru asta, toata lumea care foloseste Facebook are un contact de e-mail @facebook.com, din 2010. Daca aveti un URL personalizat, atunci adresa de e-mail Facebook este exact acel URL plus @facebook.com. Daca nu aveti URL personalizat, atunci adresa de e-mail este numarul aleatoriu pe care Facebook l-a desemnat profilului tau.

Site-ul Gizmodo.com comenteaza aceasta decizie Facebook si explica felul in care puteti reveni la afisarea adresei initiale de e-mail, pentru ca oamenii sa stie cum va pot contacta. Cei de la Forbes sunt insa mult mai duri. "Facebook, sa nu mai faceti asta niciodata", titreaza Forbes, punand gestul pe seama disperarii retelei sociale de a-si impune serviciul de e-mail.

Iata ce aveti de facut pentru a repune in Timeline adresa originala de e-mail:

Accesati pagina de profil si selectati care dintre adresele de e-mail trebuie sa apara si care nu. Dati hide adresei @facebook.com si lasati activa adresa pe care va doriti sa fiti contactati.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit