National

Modificari de ultima ora! Aceste categorii de soferi risca sa ramana fara permis

Publicat: 21 nov. 2018
1

Pedepse aspre, la fel ca in tarile civilizate. Asta ar putea risca soferii care incalca legea. Conform noilor modificari pe care parlamentarii vor sa le aduca la Codul Rutier,

Soferii agresivi in trafic risca sa ramana fara permis de conducere nu mai putin de 90 de zile. Cei care au cauzat accidente ar putea ramane si ei pietoni, in conditiile in care prevederea care permite in prezent eliberarea de dovezi care le permit sa conduca in continuare.

De ce trebuie sa ai anvelope de iarna in sezonul rece! Iata lucrurile pe care nu le stiai

In fiecare an, inainte de venirea iernii, auzim si citim comentarii de genul „eu nu am nevoie de cauciucuri de iarna, ca ma descurc si cu cele de vara pe zapada”. Ei bine, pe langa faptul ca e foarte periculos sa faci asta, risti sa intri in atentia Politiei si sa primesti o amenda consistenta. Daca nu esti convins inca de faptul ca ai nevoie de anvelope de iarna in sezonul rece, iata cateva motive. Daca vine iarna, inseamna ca o sa fie frig si, cel mai probabil, o sa ninga. Asa ca ar fi bine sa iti echipezi masina cu anvelope de iarna. Astfel, atunci cand o sa dai de greu o sa poti inainta fara sa blochezi drumul, fara sa-ti strici masina si fara sa ranesti pe cineva.

Adauga un comentariu