Actualitate

Modificari importante in circulatia rutiera din Pascani: sensuri giratorii si strazi redeschise

Publicat: 12 mart. 2014
Astazi, la Primaria Pascani a avut loc o sedinta a Comisiei de Ordine si Circulatie. In cadrul intalnirii s-au propus o serie de schimbari vis-a-vis de circulatia rutiera locala. Practic, presedintele de sedinta, viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte, doreste sa redeschida traficului rutier o serie de strazi care au fost inchise pe vremea fostului primar Grigore Craciunescu, din motive mai mult sau mai putin obiective. 
In cadrul comisiei s-a stabilit sa fie deschisa traficului rutier doar strada Eugen Stamate (de la Oficiul Postal nr. 1 spre Piata Agroalimentara din Zona Deal – n.r.), pe ambele sensuri de mers, asta desi se dorea initial sa se faca sens unic. Tot in cadrul comisiei s-a luat decizia sa se amenajeze o parcare pe strada Garii, in apropiere de bazinul Lacului Pestisorul. S-a mai decis completarea numarului de indicatoare rutiere, urmand sa se faca si o inventariere completa a acestora.
Modificarile in trafic vor fi stabilite impreuna cu Politia Locala, Politia Nationala si in colaborare cu angajatii Serviciului de Gospodarie Comunala din cadrul Primariei. Tot in cadrul sedintei s-a dat aviz pozitiv pentru infiintarea, in acest an, a trei sensuri giratorii. Este vorba de un sens giratoriu situat in apropierea Supermarketului MiniMax din Zona Deal, unul in intersectia din apropiere de Spitalul Municipal de Urgenta Pascani si al treilea la intersectia strazilor Vatra cu strada Garii (Pensiunea Fines).


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit