Eveniment-Social

Modificari importante in transportul public iesean

Publicat: 09 sept. 2010

Regia Autonoma de Transport Public Iasi va modifica o serie de trasee de transport incepand de luni, 13 septembrie. Astfel, odata cu finalizarea lucrarilor din Targu Cucu vor reveni pe traseu tramvaiele 1 (Copou Tudor Vladimirescu – Copou) 13 (Copou – Tatarasi – Tudor Vladimirescu – Copou), 7 (Canta – Targu Cucu Baza 3) si 3 (Dancu – Tatarasi – Gara). Ruta speciala de microbuz 23 care facea legatura dintre Targu Cucu si Doi Baieti va fi desfiintata. Deasemenea, si traseul 21 de microbuz (CUG – Podu Ros – Billa) va fi eliminat.
Tot de luni, RATP va pune la dispozitie mai multe mijloace de transport, trecand astfel la programul de toamna – iarna. Iesenii vor avea la dispozitie 74 de autobuze, 74 de tramvaie si 26 de micorbuze.
Amanunte in editia cotidianului BUNA ZIUA IASI de maine.loading...

Comentarii
  • chiar vor fi gata lucrarile la termen???? sunt atat de curioasa! daca da…era sa spun ca merita un premiu……incepem sa intram in acea normalitate banala, straina noua, romanilor!

  • Cum,din 50 de microbuze,circula numai 26 de ce? si din 120 de autobuze va circula 74 de ce?.Nu cumva e prost managerul sectiei nr.1ing Veliscu.Acum cind incepe copii scoala scoate la strada mai putine mijloace de transport,ma gindeam ca daca se deschid scolile vom ava destule autobuze la strada.Rusine RATP.

    ??
    ?

Adauga un comentariu