Local

Modificari in modalitatile de plata a facturilor ApaVital Iasi

Publicat: 05 oct. 2018

Operatorul ApaVital aduce la cunostinta utilizatorilor sai ca în perioada 8 – 26 octombrie 2018 (inclusiv), casieria Cerna, din Iasi, strada Milcov, nr. 8, va fi închisa.

Citeste si: Arbusti si butasi de flori, distribuiti gratuit asociatiilor si institutiilor

Alternativele de plata pentru perioada în care casieria va fi nefunctionala sunt însa multiple si la îndemâna tuturor utilizatorilor: facturile pentru serviciile de apa si de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitatile unde se pot efectua plati PayPoint sau Payzone. De asemenea, se pot efectua plati online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor institutii bancare.

Citeste si: Moloz si gunoaie aruncate in cantitati mari pe spatiile verzi din Iasi

Dupa perioada mai sus mentionata, casieria Cerna îsi va reîncepe activitatea dupa programul normal de functionare: luni – vineri: 9:00 – 17:00.

"Facturile solicitate prin contract de catre utilizator, emise în aceasta perioada, vor putea fi ridicate de la casieria Copou, strada Mihai Costachescu, nr. 6. Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la sectiunea Clienti – Întrebari frecvente, sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0232.969", au declarat reprezentantii ApaVital Iasi.

Citeste si: Fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii agricoleloading...

Comentarii
  • Stopati mafia apa -vital. După ce ca ne încărca la facturi ne trimit peste got sa plătim. Cei de la Apă Vital dețin monopol de asta își bat joc…Tiganii nu plătesc apa si ne le este întreruptă. Romanii plătesc dar le le întrerup apa pentru 10 lei restanță. Trszitu-va Ieșeni.

Adauga un comentariu