Eveniment-Social

Modificari radicale in organizarea scolilor si liceelor din Iasi

Publicat: 07 sept. 2015
Reprezentantii Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice au transmis, saptamana trecuta, o adresa catre Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, cu privire la modificarile aduse in regulamentul de organizare a Consiliilor de Administratie (CA) din unitatile de invatamant. Potrivit documentului oficial, in noile prevederi de organizare si functionare a consiliilor de administratie din scoli a fost inclus si personalul didactic auxiliar si cel nedidactic.
Astfel, directorii institutiilor de invatamant au obligatia de a convoca personalul didactic auxiliar si cel nedidactic la sedintele de consiliu profesoral. Prezenta acestora este impusa mai ales in situatiile in care se discuta probleme specifice acestei categorii de personal. Mai mult, la aceste intruniri, personalul didactic auxiliar si cel nedidactic au drept de vot. In consecinta, consiliile de administratie din scoli trebuie sa se constituie cu respectarea noilor prevederi, in anul scolar 2015 – 2016.


loading...

Comentarii
  • Pai de ce sa se numeasca consiliu profesoral asa cum spune legea educ. si …hai sa o redenumim ADUNAREA GENERALA A SALARIATILOR UNDE SI FEMEIA DE SERVICIU SA AIBA DREPT DE VOT!

Adauga un comentariu